Tiedotukset

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

Suodata

Kare Casals, CEO

Kiitämme kaikkia päättyneestä vuodesta 2017. Tämä vuosi oli Meeting Parkin historian paras. Vertailukelpoinen liikevaihdon kasvu oli peräti yli 62 % ja tuloskin oli vahvasti positiivinen.

Uusi vuosi 2018 tuo mukanaan lisää iloisia uutisia ja uudistuksia, joista pääsevät nauttimaan kaikki asiakkaamme. Meeting Park Groupin palvelutarjonta ja verkosto laajenee myös uusien isompien toimipisteiden myötä, jolloin kokonaistilatarjonta kasvaa jopa yli 25.000 m2 aivan lähiaikona.

Kuten useimmat varmaan tietää, Business Meeting Park Oy syntyi 7 vuotta sitten maakunnallisen kehitysyhtiön spinoffina ja on ollut kokonaan toimivan johdon yksityisessä suomalaisessa omistuksessa. Muutoksista huolimatta Meeting Park Group säilyy myös jatkossa kotimaisena, henkilökuntansa, asiakkaidensa ja sidosryhmiensä omistamana korkeatasoisena ja aidosti asiakaslähtöisenä palveluyrityksenä.

Lämpimät kiitokset vielä, ja toivotamme Teille kaikille Erinomaista Uutta Vuotta 2018!

Lisätietoja

Kare Casals, toimitusjohtaja

Puhelin: 010 5011 510
S-posti: etunimi.sukunimi at meetingpark.fi

Swiss Business Forum on 7 November 2017 at Business Meeting Park Forum was opened by H.E. Mr Heinrich Maurer, Ambassador, Embassy of Switzerland in Finland. The seminar was co-organised with Finpro, FinnCham network, Chamber of Commerce Finland-Switzerland, Enterprise Europe Network and the Helsinki Region Chamber of Commerce.

Turvallisuustiedotus: Julkisuuteen on 16.10. annettu varoitus langattomien WIFI-verkkojen WPA2-salausten murtamisesta. Nämä varoitukset eivät koske Meeting Parkin langattomia WIFI-verkoja, sillä ne on ehditty päivittää ko. nk. KRACKattack -haavoittuvuuden varalta ennen tämän varoituksen antamista. #turvallisuus #wifi #suojattu

Lisätietoja haavoittuvuudesta saa Viestintäviraston sivulta;
https://www.viestintavirasto.fi/…/2017/varoitus-2017-03.html

In answer to modern work space demands, Business Meeting Park Ltd. has created an unique ”Save Haven for Businesses” in the Finnish capital

Kesälomien aikaan 26.6. – 4.8. päivystämme keskitetysti Forumissa arkisin klo 9.00 – 15.00, mutta olemme auki 24/7 ennakkovarauksella. Kiireellisissä tapauksissa, pyydämme vielä varmistamaan varauksen henkilökunnaltamme päivystysnumerosta 010 5011 501. Aurinkoista kesää ja hyviä lomapäiviä! 

Nyt tarjolla myös 4:n ja 8:n tunnin kokouspaketit alkaen 17,90 € puolenpäivän (4h) ja 32,60 € kokopäivän (8h) per henkilö (alv 0%) sisältäen valitut tarjoilut ja palvelut, sekä kokous-, luokka- tai lounge -tilan valitulle henkilömäärälle - toimipisteestä riippumatta.

Business Meeting Park Oy on nyt haikeana sulkenut ensimmäisen toimipisteensä Helsingin Korkeavuorenkadulla, jossa toiminta sai alkusysäyksensä jo elokuussa 2008 ja nykyisessä muodossaan ja omana yhtiönä tammikuussa 2011.

Siinä kaikki