REKRY: TAOUSHALLINTO, IT-TUKI JA ASIAKASPALVELU


Toiminnan kasvaessa etsimme lisää loistavia tyyppejä seuraaviin vastuullisiin asiakaspalvelutehtäviin; TALOUSHALLINTO, IT-TUKI JA KOKOUSEMÄNTÄ/-ISÄNTÄ.

Kaikki toimipisteemme sijaitsevat keskusta-alueella ja ovat saavutettavissa kaikilla julkisilla kulkuvälineillä. Työajat (myös osa-aikaiset) sovitaan työntekijän mieltymysten ja mahdollisuuksien mukaan. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä - mutta loistava asenne kylläkin :-)

T o i m e e n k u v a :

  1. TALOUSHALLINTO JA IT-TUKI; Toimeenkuvaan kuuluu myyntilaskutus, myyntireskontran hoito, ostolaskujen käsittely, sekä mahdollisuuksien mukaan myös IT-tukea joka käsittää taitojen mukaan esim. tulostiajureiden asentamista, videoneuvottelujärjestelmien hoitoa, sekä tarvittaessa myös asiakkaiden vastaanottoa, ohjausta ja neuvontaa, kokoustarjoilua ja muita asiakaspalvelutehtäviä joilla varmistetaan asiakkaiden viihtyvyys ja toimipisteillemme tunnusomainen kodikas, laadukas ja korkeatasoinen palvelutaso. Huomioimme henkilöiden koulutuksen, työkokemukset ja kehitystoiveet tehtävien määrittelyssä (esim. taloushallinto, IT, myynti).

  2. KOKOUSEMÄNNÄT/ -ISÄNNÄT; Toimeenkuvaan kuuluu asiakkaiden vastaanottoa, ohjausta ja neuvontaa, kokoustarjoilua ja tukitehtäviä, sekä muita asiakaspalvelutehtäviä joilla varmistetaan asiakkaiden viihtyvyys ja toimipisteillemme tunnusomainen kodikas, laadukas ja korkeatasoinen palvelutaso. Huomioimme henkilöiden koulutuksen, työkokemukset ja kehitystoiveet tehtävien määrittelyssä.

T y ö e d e l l y t t ä ä :

Edellytämme aitoa palveluasennetta, luotettavuutta, tehokkuutta ja vastuullisuutta, sekä oma-aloitteisuutta. Työn vaihtelevuuden vuoksi organisointi- ja priorisointitaidosta, sekä joustavuudesta on merkittävää etua. Hakijoilta toivomme vähintään suomen ja englannin kielen hyvää hallintaa. Muu kielitaito on aina eduksi.

Työlläsi vaikutat merkittävästi asiakkaidemme viihtyvyyteen ja näin ollen olet erittäin tärkeässä asemassa yrityskuvamme toteutumiselle.

T a r j o a m m e :

Tarjoamme rennon, joustavan ja kannustavan ilmapiirin, erinomaisen ihanat työkaverit ja asiakkaat, sekä taatusti mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn ja mahdollisuuden verkostoitua.

Tehtävät ovat osa-aikaisia (tuntipohjaisia), joskin töitä pystyy tekemään melko hyvin halutun määrän esimerkiksi opiskelun ohella. Lopullisesta työnkuvasta riippuen myös kokoaikaisuus on mahdollinen. 

Business Meeting Park Oy tarjoaa kokous-, koulutus-, etätyö- ja toimistotiloja sekä niihin liittyviä palveluja (kuten videoneuvotteluja) keskeisimmillä sijainneilla ydinkeskustoissa. Vuosittain tarjoamme puitteet jo yli 9 000 kokous- ja koulutustilaisuudelle lähes 1 000 yhteisölle. Henkilökuntaa on noin 24 ja liikevaihto 2,5 miljoonaa euroa (enn.).

H a k e m u k s e t :

Valitettavasti emme ehdi vastata puhelintiedusteluihin. Tiedustelut ja kuvalliset hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.