Safe Harbor for Business

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

Meeting Park tarjoaa Helsingin ydinkeskustassa yli 40 erilaista kokous-, koulutus- ja etätyötilaa - aina parin henkilön tilasta jopa 250 henkilön koulutuskeskukseen.

Monipuolisia ja edustavia aulatiloja hyvinkin erilaisiin tilaisuuksiin kuten esimerkiksi lehdistötiedotuksiin ja iltajuhliin.

Meeting Park CAMPUS -koulutuskeskus tarjoaa myös useita ryhmätyötiloja. Toki myös muita kokoustiloja voi käyttää ryhmätyötiloina.

Edustavia, joustavia ja erinomaisella sijainnilla yhteensä yli 40 erilaista lounge-, kokous- ja koulutustilaa - jopa 350 henkilön erikoistilaisuuksiin ja minimessuihin.

Monipuolisia etätyö- co-working ja toimistotiloja joustavasti aina aikapohjaisista (30 min) pysyvimpiin tarpeisiin. Myös virtuaalitoimisto osoite- ja postipalvelulla onnistuu!

Ota käyttöön vaikka koko kokouskerros esimerkiksi juhlatilaisuudelle, seminaarille, kongressille, minimessuille tai asiakastilaisuudelle.

Isompiin tilaisuuksiin löytyy useita tiloja - jopa oma koulutuskeskus Campus Helsingin ydinkeskustan Forumissa, josta löytyy ryhmätyötilojen lisäksi useita yhdistettäviä luokkia, jopa 120 hekilölle.

Kokousmaailma terrassin kera; Erinomainen koulutuspäivälle ja vapaamuotoisempaan illanviettoon, perhejuhliin jne.

Useita eri kokoisia (4-20) sohvallisia kokoustiloja rennompaan tilaisuuteen.

Oma kokousmaailma - saunan ja ulkoterassin kera? Erinomainen esimerkiksi omalle koulutuspäivälle ja vapaamuotoisempaan illanviettoon, perhejuhliin jne.