010 5011 501 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Online Varauspalvelu CHAT alakulmassa Palaute alakulmassa

Business Meeting Park Group

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

MeetingPark™ - ainoa tukikohta jonka tarvitset.

Organisaatiot tarvitsevat jatkuvasti erilaisia tiloja ja palveluja, joiden tulisi olla mahdollisimman helposti ja joustavasti saavutettavia – jopa hyvinkin nopealla aikataululla. Meeting Park tarjoaa monipuoliset ja turvalliset kokous- ja koulutus-, etätyö- ja toimistotilat, sekä niihin liittyvät korkeatasoiset palvelut parhailla sijainneilla ydinkeskustoissa – 24/7Meeting Park jo tarjonnut jo vuodesta 2011 saakka mahdollisimman helppoa, joustavaa, ennustettavaa ja asiantuntevaa palvelua lämminhenkisessä ja ainutlaatuisen turvallisessa ympäristössä - ympäri vuorokauden. Meeting Park on ainoa tukikohta jonka organisaatiosi tarvitsee.

Business Meeting Park Oy

Maakunnallisen elinkeinon kehitysyhtiön spin-offina toimintansa aloittanut itsenäinen toimivan johdon yksityisessä suomalaisessa omistuksessa oleva kasvuyhtiö on alansa ehdoton edelläkävijä ja uudistaja - jo vuodesta 2011 lähtien.

Yhtiö esitteli vuonna 2011 ensimmäisenä mm.

 • yleisen salassapitovelvoitteen
 • täysin avoimen, läpinäkyvän ja ennustettavan hinnoittelun
 • täyden palvelun kiinteän all inclusive kuukausihinnoittelun vuokralaisille ja sopimusasiakkaille
 • selkeän yhtenäisen hinnoittelun kaikkiin kokous-, koulutus- ja etätyötiloihinriippumatta tilasta, henkilömäärästä ja toimipisteestä.
 • aidot videoneuvottelut osaksi normaalia kokoustamista (10,- €/h)

Meeting Park palvelee vuosittain lähes 2.000 korkeatasoista kotimaista ja ulkomaista yritystä ja organisaatiota yli 10.000 varauksen edestä. Vuodesta 2011 saakka olemme tarjonneet puitteet ja asiantuntemuksen jo yli 75.000 erilaiselle ja jopa hyvinkin vaativille kokoukselle ja tilaisuudelle - aina asiakaslähtöisesti ja täysin luottamuksellisesti ja turvallisesti

yli 75.000 kokouksen kokemuksella ja asiantuntemuksella palveluksessanne!

Meeting Park ESPA (Korkeavuorenkatu 30 A). Toiminnassa 01/2011 - 06/2014.

Taustaa

Business Meeting Park Oy perustettiin vuoden 2010 marraskuussa Kainuun kuntien omistaman maakunnallisen elinkeinotoiminnan kehittämisyhtiö Kainuun Etu Oy:n Spin-Offina. Tällöin elokuussa 2009 perustettu Kainuulaisten yritysten operatiivinen tukikohta päätettiin erottaa omaksi itsenäiseksi yhtiökseen.

Toimipisteen tavoitteena oli alun alkaenkin helpottaa etabloitumista, tarjoamalla tukikohdan jossa voisi kokoustaa, tehdä etätöitä ja saada tarvittavat toimitilat laajentumisen helpottamiseksi.

Yhtiöittämisen yhteydessä suoritettiin aiempien kokemusten pohjalta uuden Meeting Park konseptin määrittely ja tuotteistus, jossa avainasemassa oli helppous, nopeus, joustavuus sekä turvallisuus

Toiminta-ajatus

Tärkein tehtävämme on auttaa asiakkaitamme keskittymään olennaiseen eli liiketoimintaansa kasvattamiseen, samalla kun kehitämme itseämme ja kasvatamme yritystämme kannattavasti kohti päämääräämme.

Tarjoamme yrityksille heidän tarvitsemiaan kokous-, koulutus-, etätyö- ja toimistotiloja sekä niihin liittyviä palveluja (kuten videoneuvotteluja) keskitetysti parhailla sijainneilla ydinkeskustoissa, mahdollisimman helposti, joustavasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Missio

"Autamme asiakkaita keskittymään olennaiseen - bisneksen tekoon ja kasvuun!"

Toimintaa ohjaavat arvot

Aito Asiakaslähtöisyys

Toimintamme lähtökohtana on kasvuhakuisten yritysten erityistarpeet. Tavoitteenamme on auttaa heitä keskittymään olennaiseen eli liiketoimintansa kasvattamiseen.

* Helppous *

Pyrimme tekemään asiat aina mahdollisimman helpoksi sekä asiakkaillemme että itsellemme. Siksi konsepteissamme korostuu yksinkertaisuus ja selkeys.

* Joustavuus *

Nykyään liiketoiminta on globaalia ja siten hyvinkin nopeasti muuttuvaa. Pyrimme joustamaan asiakkaiden mukana, jotta he voisivat vastata nopeasti näihin muuttuviin vaatimuksiin ja haasteisiin. Siksi emme sido asiakkaita esimerkiksi pitkiin sopimuksiin.

* Turvallisuus *

Yhä tietovaltaisemmassa liiketoiminnassa perusvaatimuksena on luottamuksellisuus. Tästä syystä olemme mm. ensimmäinen toimija jolla on kaikkia kuukausiasiakkaita ja henkilökuntaa koskeva yleinen salassapitovelvoite.

* Monipuolisuus *

Pyrimme tarjoamaan asiakkaille kaikkia heidän tarvitsemia tiloja ja palveluja monipuolisesti, huomioiden viimeisimmän teknologisen kehityksen tarjoamat käytännölliset ja tehokkaat ratkaisut.

* Laadukkuus *

Pyrimme varmistamaan että asiakkaamme saavat aina korkeatasoista palvelua, juuri silloin kun tarvitsevat, niin sähköisten palvelujen kautta kuin henkilökohtaisesti paikan päällä. Koska liike-elämä on globaalia, niin mekin palvelemme tarvittaessa ympäri vuorokauden - 24/7.Aito Kumppanuus

Haluamme tuottaa aitoa lisäarvoa, niin asiakkaille, yhteistyökumppaneille kuin henkilökunnallemme! Tämä edellyttää avoimuutta, aitoa vuorovaikutusta ja yhteisten intressien tiedostamista ja tukemista. Siksi kerromme esimerkiksi avoimesti kaikki kustannukset ja hinnat sekä niiden perusteet. Emme niinkään kilpaile kenenkään toimijan kanssa, vaan pyrimme tuottamaan lisäarvoa kaikille toimijoille kehittämällä niin perinteisiä tapoja toimia, kuin muodostamalla uusia toimintamalleja, konsepteja, tuotteita ja palveluja kaikille.

Esimerkillinen kasvu

Jotta voimme tarjota ja kehittää edelleen korkeatasoisia palveluja, edellyttää se toiminnan olevan kannattavaa kaikille osapuolille. Määrätietoinen liiketoiminnan kasvattaminen ja kansainvälistäminen on päätavoitteemme.

* Edelläkävijyys *

Haluamme toimia edelläkävijänä palvelutarjonnan ja -konseptien kehittämisessä sekä mm. teknologian tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntämisessä käytännössä.

* Kustannustehokkuus *

Erikoistumisen ja korkean käyttöasteen vuoksi pystymme tarjoamaan asiakkaille kustannustehokkaasti korkeatasoisia palveluja ja etuja asiakkaillemme.

* Motivoitunut henkilökunta *

Jotta edellämainitut arvot ja tavoitteet olisivat mahdollisia, edellyttää se asiantuntevaa ja aidosti motivoitunutta henkilökuntaa. Siksi panostamme mm. henkilökuntamme asiantuntemuksen kehittämiseen ja heidän tieto-taitonsa hyödyntämiseen mm. palvelujen kehittämisessä. Henkilökuntamme on mukana mm. bonus -palkkiojärjestelmässä ja avainhenkilöt ovat myös yhtiön omistajia.

 

Visio

Alansa arvostetuin

Tahdomme olla alan arvostetuin toimija ja brändi. Meillä on asiantuntevin ja sitoutunein henkilökunta, tehokkaimmat  menetelmät ja työkalut sekä intohimo auttaa asiakkaitamme onnistumaan liiketoimintansa kasvattamisessa.

Edelläkävijä ja esimerkki

Tuloksellinen vallankumous ja muutos syntyy sitoutuneista ihmisistä ja yhteistyökumppaneista, sekä selkeästä käsityksestä muutoksen tarpeesta ja tavoitteellisuudesta. Haluamme omalta osaltamme olla uudistamassa yritysten ja yhteistöjen operatiivista toimintatapaa ja vuorovaikutusta, sekä alan toimijoiden tarjoamaa ja yhteistyötapaa.

Tapahtumat

Kauppakeskus FORUM Meeting Park FORUM & CAMPUS (Kauppakeskus FORUM, Mannerheimientie 20 B ja Yrjönkatu 29 C). Toiminnassa 9/2014 lähtien.
Meeting Park KAMPPI (Salomonkatu 5 C). Toiminnassa 10/2013 lähtien. Uudistettu 10/2019.

Avainlukuja

 • 3 toimipistettä
 • 28 työntekijää
 • 40 kokous- ja koulutustilaa
 • 70 toimisto- ja etätyötilaa
 • 2 000 yritysasiakasta
 • 4 500 m2
 • 10 000 varausta vuosittain
 • 250 000 kävijää vuosittain
 • 2 100 000 € liikevaihto
 • liiketoiminta kannattavaa

Omistus

Yhtiön omistaa 87 %:sti sen toimiva johto ja avainhenkilöt.

Ylin johto

Kare Casals, s.1966
perustajaosakas ja toimitusjohtaja

Meeting Parkin konseptin kehittäjä ja operatiivisesta toiminnasta vastaava perustajaosakas, jolla on yli 30 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta.

Ennen nykyistä tehtävää hän on toimi kehitysjohtajana maakunnallisen elinkeinotoiminnan kehittämisyhtiö Kainuun Etu Oy (2008-2010) sekä eri johtotehtävissä yhtiöissä kuten Frugo, E-Finland Network, Aldata Solution, Sidus ja SOK. Lisäksi hän on toiminut sähköisen liiketoiminnan "edunvalvojana" (2000-2010) Suomen Elektronisen kaupankäynnin yhdistys ry:n (ECF) toiminnanjohtajana ja myöhemmin puheenjohtajana, sekä hallituksen jäsenenä tai neuvonantajana mm. Ohjelmistoyrittäjät, Teknologiateollisuus, TEM (KTM), LVM, UM, Finpro, Tieke.

Lisätietoja: LinkedIn -profile

 

Jani Kaarlejärvi, s. 1977
perustajaosakas ja varatoimitusjohtaja

Toimii samanaikaisesti myös vierailevana professorina Beijing University of Posts & Telecommunications (BUPT) yliopistossa (2013-17) tehtäväalueenaan ICT innovaatiot ja talous.

Ennen nykyistä tehtävää hän toimi kansainvälisten verkostojen johtajana DIGILE Oy:ssä (ent. Tieto- ja viestintäteollisuuden tutkimus TIVIT Oy), sekä mm. presidentti Esko Ahon erityisavustajana Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitrassa.

PhD, HTM, YTM, KTM (ekon.), LKV

LisätietojaLinkedIn -profile