Aidosti Asiakaslähtöinen

- The Business Meeting & Office Park -

MeetingPark™ Ainoa tukikohta
jonka tarvitset

Joudutko jatkuvasti etsimään erilaisia tiloja ja palveluja, joiden tulisi olla helposti ja joustavasti saavutettavia - nopeallakin aikataululla?

Kaipaatko vakituista paikkaa jossa kaikki sujuisi kuten omassa toimistossa?

EI TARVITSE ETSIÄ ENÄÄ!

Kaikki keskitetysti

Business Meeting Park tarjoaa monipuoliset kokous-, koulutus-, etätyö- ja toimistotilat, sekä palvelut kuten videoneuvottelut, osoite- ja postipalvelut ja tarjoilut, keskitetysti parhailla sijainnilla ydinkeskustassa

Huolehdimme puolestanne

Helppoa, joustavaa ja asiantuntevaa palvelua lämminhenkisessä ja turvallisessa ympäristössä - jopa 24/7.

Kaikille avoin - jopa 24/7

Helppo ja yksinkertainen aika- tai kuukausihinnoittelu kaikille.

Kanta-asiakkaille myös hyvin merkittäviä lisäetuja; omat avaimet, edullisempia ja jopa ilmaisia palveluja, erikoistarjouksia ja alennuksia – myös kumppaneiden palveluista.

MeetingPark™ - ainoa tukikohta jonka tarvitset.

Organisaatiot etsivät jatkuvasti erilaisia tiloja ja palveluja, joiden tulisi olla mahdollisimman helposti ja joustavasti saavutettavia – jopa hyvinkin nopealla aikataululla. Business Meeting Park tarjoaa monipuoliset kokous- ja koulutus-, etätyö- ja toimistotilat, sekä niihin liittyvät palvelut parhailla sijainneilla ydinkeskustoissa – 24/7. Huolehdimme puolestanne kaikesta. Helppoa, joustavaa ja asiantuntevaa palvelua lämminhenkisessä ja turvallisessa ympäristössä. Helppo aika- tai kuukausihinnoittelu kaikille. Kanta-asiakkaille myös hyvin merkittäviä lisäetuja, kuten omat avaimet, edullisempia ja jopa ilmaisia palveluja, erikoistarjouksia ja alennuksia – myös kumppaneiden palveluista. Meeting Park on ainoa tukikohta jonka tarvitset.

Business Meeting Park Oy

Vuonna 2011 maakunnallisen elinkeinon kehitysyhtiön spin-offina toimintansa aloittanut itsenäinen suomalaisessa yksityisessä omistuksessa oleva yhtiö on alansa ehdoton edelläkävijä ja uudistaja

Yhtiö on tuonut ensimmäisenä mm.

 • yleisen salassapitovelvoitteen
 • kiinteän täyden palvelun kuukausihinnoittelun
 • aidot videoneuvottelut osaksi normaalia kokoustamista (alle 10,- €/h)
 • sekä yhtenäisen hinnoittelun kaikkiin kokous-, koulutus- ja etätyötiloihin – riippumatta tilasta, henkilömäärästä ja toimipisteestä.

Business Meeting Park Oy on toimialansa nopeiten kasvava kotimainen yksityisessä omistuksessa oleva yhtiö. Vuonna 2015 jo 4 toimipisteen yhteenlaskettu liikevaihto on noin 1,7 miljoonaa euroa. Meeting Park tarjoaa vuosittain puitteet jo yli 12.000 tilaisuudelle yli 900 yritykselle.

Meeting Park ESPA (Korkeavuorenkatu 30 A). Toiminnassa 01/2011 - 06/2014.

Taustaa

Business Meeting Park Oy perustettiin vuoden 2010 marraskuussa Kainuun kuntien omistaman maakunnallisen elinkeinotoiminnan kehittämisyhtiö Kainuun Etu Oy:n Spin-Offina. Tällöin elokuussa 2009 perustettu Kainuulaisten yritysten operatiivinen tukikohta päätettiin erottaa omaksi itsenäiseksi yhtiökseen.

Toimipisteen tavoitteena oli alun alkaenkin helpottaa etabloitumista, tarjoamalla tukikohdan jossa voisi kokoustaa, tehdä etätöitä ja saada tarvittavat toimitilat laajentumisen helpottamiseksi.

Yhtiöittämisen yhteydessä suoritettiin aiempien kokemusten pohjalta uuden Meeting Park konseptin määrittely ja tuotteistus, jossa avainasemassa oli helppous, nopeus, joustavuus sekä turvallisuus

Toiminta-ajatus

Tärkein tehtävämme on auttaa asiakkaitamme keskittymään olennaiseen eli liiketoimintaansa kasvattamiseen, samalla kun kehitämme itseämme ja kasvatamme yritystämme kannattavasti kohti päämääräämme.

Tarjoamme yrityksille heidän tarvitsemiaan kokous-, koulutus-, etätyö- ja toimistotiloja sekä niihin liittyviä palveluja (kuten videoneuvotteluja) keskitetysti parhailla sijainneilla ydinkeskustoissa, mahdollisimman helposti, joustavasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Missio

"Autamme asiakkaita keskittymään olennaiseen - bisneksen tekoon ja kasvuun!"

Toimintaa ohjaavat arvot

Aito Asiakaslähtöisyys

Toimintamme lähtökohtana on kasvuhakuisten yritysten erityistarpeet. Tavoitteenamme on auttaa heitä keskittymään olennaiseen eli liiketoimintansa kasvattamiseen.

* Helppous *

Pyrimme tekemään asiat aina mahdollisimman helpoksi sekä asiakkaillemme että itsellemme. Siksi konsepteissamme korostuu yksinkertaisuus ja selkeys.

* Joustavuus *

Nykyään liiketoiminta on globaalia ja siten hyvinkin nopeasti muuttuvaa. Pyrimme joustamaan asiakkaiden mukana, jotta he voisivat vastata nopeasti näihin muuttuviin vaatimuksiin ja haasteisiin. Siksi emme sido asiakkaita esimerkiksi pitkiin sopimuksiin.

* Turvallisuus *

Yhä tietovaltaisemmassa liiketoiminnassa perusvaatimuksena on luottamuksellisuus. Tästä syystä olemme mm. ensimmäinen toimija jolla on kaikkia kuukausiasiakkaita ja henkilökuntaa koskeva yleinen salassapitovelvoite.

* Monipuolisuus *

Pyrimme tarjoamaan asiakkaille kaikkia heidän tarvitsemia tiloja ja palveluja monipuolisesti, huomioiden viimeisimmän teknologisen kehityksen tarjoamat käytännölliset ja tehokkaat ratkaisut.

* Laadukkuus *

Pyrimme varmistamaan että asiakkaamme saavat aina korkeatasoista palvelua, juuri silloin kun tarvitsevat, niin sähköisten palvelujen kautta kuin henkilökohtaisesti paikan päällä. Koska liike-elämä on globaalia, niin mekin palvelemme tarvittaessa ympäri vuorokauden - 24/7.



Aito Kumppanuus

Haluamme tuottaa aitoa lisäarvoa, niin asiakkaille, yhteistyökumppaneille kuin henkilökunnallemme! Tämä edellyttää avoimuutta, aitoa vuorovaikutusta ja yhteisten intressien tiedostamista ja tukemista. Siksi kerromme esimerkiksi avoimesti kaikki kustannukset ja hinnat sekä niiden perusteet. Emme niinkään kilpaile kenenkään toimijan kanssa, vaan pyrimme tuottamaan lisäarvoa kaikille toimijoille kehittämällä niin perinteisiä tapoja toimia, kuin muodostamalla uusia toimintamalleja, konsepteja, tuotteita ja palveluja kaikille.

Esimerkillinen kasvu

Jotta voimme tarjota ja kehittää edelleen korkeatasoisia palveluja, edellyttää se toiminnan olevan kannattavaa kaikille osapuolille. Määrätietoinen liiketoiminnan kasvattaminen ja kansainvälistäminen on päätavoitteemme.

* Edelläkävijyys *

Haluamme toimia edelläkävijänä palvelutarjonnan ja -konseptien kehittämisessä sekä mm. teknologian tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntämisessä käytännössä.

* Kustannustehokkuus *

Erikoistumisen ja korkean käyttöasteen vuoksi pystymme tarjoamaan asiakkaille kustannustehokkaasti korkeatasoisia palveluja ja etuja asiakkaillemme.

* Motivoitunut henkilökunta *

Jotta edellämainitut arvot ja tavoitteet olisivat mahdollisia, edellyttää se asiantuntevaa ja aidosti motivoitunutta henkilökuntaa. Siksi panostamme mm. henkilökuntamme asiantuntemuksen kehittämiseen ja heidän tieto-taitonsa hyödyntämiseen mm. palvelujen kehittämisessä. Henkilökuntamme on mukana mm. bonus -palkkiojärjestelmässä ja avainhenkilöt ovat myös yhtiön omistajia.

Visio

Alansa tunneituin ja arvostetuin

Tahdomme olla alan tunnetuin ja arvostetuin toimija ja brändi. Meillä on asiantuntevin ja sitoutunein henkilökunta, tehokkaimmat  menetelmät ja työkalut sekä intohimo auttaa asiakkaitamme onnistumaan liiketoimintansa kasvattamisessa.

Edelläkävijä ja esimerkki

Tuloksellinen vallankumous ja muutos syntyy sitoutuneista ihmisistä ja yhteistyökumppaneista, sekä selkeästä käsityksestä muutoksen tarpeesta ja tavoitteellisuudesta. Haluamme omalta osaltamme olla uudistamassa yritysten ja yhteistöjen operatiivista toimintatapaa ja vuorovaikutusta, sekä alan toimijoiden tarjoamaa ja yhteistyötapaa.

Tapahtumat

Kehitys

Meeting Park KAMPPI (Salomonkatu 5 C). Toiminnassa 10/2013 -

Avainluvut

 • 4 toimipistettä
 • 24 työntekijää
 • 40 kokous- ja koulutustilaa
 • 70 toimisto- ja etätyötilaa
 • 700 varausta / kk
 • 1 000 yritysasiakasta
 • 4 500 m2
 • 15 000 kävijää / kk
 • 2 000 000 euroa liikevaihto (enn. 2016)

Omistus ja johto

Yhtiön omistaa toimiva johto ja sen avainhenkilöt.

Kare Casals, perustajaosakas ja toimitusjohtaja

Meeting Parkin konseptin kehittäjä ja operatiivisesta toiminnasta vastaava perustajaosakas, jolla on yli 30 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Ennen nykyistä tehtävää hän ehti toimia mm. maakunnallisen elinkeinotoiminnan kehittämisyhtiö Kainuun Etu Oy:n kehitysjohtajana (2008-10), sekä sähköisen kaupan "edunvalvojana" (2000-2010).

Lisätietoja: LinkedIn -profile

 

 

Jani Kaarlejärvi, perustajaosakas ja varatoimitusjohtaja

Toimii samanaikaisesti myös vierailevana professorina Beijing University of Posts & Telecommunications (BUPT) yliopistossa (2013-17) tehtäväalueenaan ICT innovaatiot ja talous. Ennen nykyistä tehtävää hän toimi kansainvälisten verkostojen johtajana DIGILE Oy:ssä (ent. Tieto- ja viestintäteollisuuden tutkimus TIVIT Oy), sekä mm. presidentti Esko Ahon erityisavustajana Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitrassa.

LisätietojaLinkedIn -profile

Uutisia ja Ajankohtaista

Lue lisää

REKRY: RAHOITUS- JA TALOUSJOHTAJA

Rekrytointi: 13-03-2017

Business Meeting Park Oy etsii kasvuyritysten haasteet tuntevaa rahoitus- ja talousjohtajaa, joko koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen, joista viimeksi...

Lue lisää

World’s top investors in Business Meeting Park

Tiedotukset: 06-03-2017

One of the world's leading visioners and business angels Mr. Shervin Pishevar and Mr. Christopher Hsu visited Business Meeting Park last...

Lue lisää

REKRY: SIIVOOJA - myös vakituinen

Rekrytointi: 23-02-2017

Toiminnan kasvaessa etsimme lisää loistavia tyyppejä: Kokoaikainen Siivooja. Kaikki toimipisteemme sijaitsevat keskusta-alueella ja ovat...

Lue lisää

REKRY: TAOUSHALLINTO, IT-TUKI JA ASIAKASPALVELU

Rekrytointi: 23-02-2017

Toiminnan kasvaessa etsimme lisää loistavia tyyppejä seuraaviin vastuullisiin asiakaspalvelutehtäviin; TALOUSHALLINTO, IT-TUKI JA...

Ainutlaatuinen

Business Meeting Parkin kokous-, koulutus-, etätyö- ja toimistopalvelut yhdessä Helsingin keskustan hienoimman ja monipuolisemman uuden FORUM kauppakeskuksen kanssa tarjoaa Teille ainutlaatuisen palveluympäristön Helsingin ydinkeskustassa - ylivoimaisesti parhaiden kulkuyhteyksien äärellä!

#NewForum + #MeetingPark 

Ainoa tukikohta jonka tarvitset.

15 000+
Vierasta (kk)
1 000+
Varausta (kk)
1000+
Yritysasiakasta
24/7
Asiakastuki

Useita vaihtoehtoja - Samat ehdot.

Lisätietoja

Meeting Park FORUM

1900 m2
12 kokoustilaa
5 etätyöhuonetta
45 toimistotilaa
virtuaalitoimisto
videoneuvottelut
kokoustarjoilut
ravintoloita
sauna + terassi

Lisätietoja

Meeting Park KUKONTORI

800 m2
3 kokous- ja koulutustilaa
12 toimistotilaa
virtuaalitoimisto
videoneuvottelut
kokoustarjoilut
ravintoloita
sauna
terassi

Lisätietoja

Meeting Park CAMPUS

730 m2
6 koulutustilaa
4 ryhmätyötilaa
yhdistettäviä tiloja
iso aulatila
videoneuvottelut
kokoustarjoilut
ravintoloita

Lisätietoja

Meeting Park KAMPPI

500 m2
8 kokous- ja koulutustilaa
2 etätyöhuonetta
4 toimistotilaa
virtuaalitoimisto
videoneuvottelut
kokoustarjoilut
ravintoloita