Meeting Park KLUUVI, Kluuvikatu 7, 00100 Helsinki

MeetingPark™ 
Ainoa tukikohta jonka tarvitset.

Organisaatiot tarvitsevat yhä enemmän erilaisia korkeatasoisia turvallisia tiloja ja palveluja, joiden tulisi olla mahdollisimman helposti ja joustavasti saavutettavia hyvinkin nopealla aikataululla, vaikka ympäri vuorokauden, myös viikonloppuisin ja pyhinä.

Meeting Park tarjoaa monipuoliset ja turvalliset kokous- ja koulutus-, etätyö- ja toimistotilat, sekä niihin liittyvät korkeatasoiset palvelut parhailla sijainneilla ydinkeskustoissa – 24/7.

Meeting Park on tarjonnut jo vuodesta 2011 saakka mahdollisimman helppoa, joustavaa, ennustettavaa ja asiantuntevaa palvelua lämminhenkisessä ja ainutlaatuisen turvallisessa toimintaympäristössä - ympäri vuorokauden.

 

yli 75.000 kokouksen asiantuntemuksella!

Meeting Park KLUUVI, Kluuvikatu 7, 00100 Helsinki

Business 
Meeting Park Oy

Maakunnallisen elinkeinotoiminnan kehittämisyhtiön spin-offina toimintansa aloittanut itsenäinen toimivan johdon yksityisessä suomalaisessa omistuksessa oleva kasvuyhtiö on alansa ehdoton edelläkävijä ja uudistaja - jo vuodesta 2011 lähtien.

Meeting Park palvelee vuosittain jo yli 2.400 korkeatasoista kotimaista ja ulkomaista yritystä ja organisaatiota yli 10.000 varauksen edestä. Vuodesta 2011 saakka olemme tarjonneet puitteet ja asiantuntemuksen yli 75.000 erilaiselle ja jopa hyvinkin vaativille kokoukselle, tilaisuudelle ja kongressille - aina asiakaslähtöisesti ja täysin luottamuksellisesti ja turvallisesti.

 

yli 2.400 yritysasiakasta!

jo 10 vuotta edelläkävijänä

JOUSTAVA

Auki 24/7 kaikille – 
1. ja Ainoana Pohjoismaissa!

Vuonna 2011 otimme ensimmäisenä Pohjoismaissa käyttöön ympärivuorokautisen 24/7 palvelukonseptin, jonka myötä palvelemme kaikkia yritysasiakkaita normaalisti myös nk. virka-ajan ulkopuolella ennakkovarauksesta esimerkiksi öisin, viikonloppuisin ja pyhinä.

security

TURVALLINEN

Aidosti luottamuksellinen ympäristö – 1. ja Ainoana Pohjoismaissa!

Vuonna 2011 esittelimme ensimmäisenä Pohjoismaissa yleisen salassapitovelvoitteen (NDA), jonka piirissä ovat kaikki vuokralaiset, kuukausiasiakkaat, kuin oma henkilökunta ja alihankkijat. Puolijulkiset kokous- ja etätyötilat ovat myös satunnaisten asiakkaiden ja vieraiden käytettävissä normaalina aukioloaikana ilman ko. sopimusvelvoitteita. Täytämme myös suomalaisten ja kansainvälisten viranomaisten turvallisuusvaatimukset.

euro_symbol

ENNUSTETTAVA

Avoimet kiinteät ”all inclusive” hinnat – 1. Suomessa!

Vuonna 2011 esittelimme ensimmäisenä Suomessa täysin avoimen, läpinäkyvän ja ennustettavan nk. ”all inclusive” hinnoittelun. Esimerkiksi nk. toimistohuoneen vuokra sisältää kaikki peruspalvelut kuten siivoukset, kopiot, skannaukset, telefax, gigaset internetyhteydet, yhteiset keittiöt, lounge-, kokous- ja koulutustilat, postinkäsittelyn, sekä vastaanotto- ja asiakaspalvelun ja perusteknisen tuen ja vartioinnin.

favorite_border

HELPPO

Avoimet yhtenäiset hinnat kaikissa toimipisteissä – 1. Suomessa!

Vuonna 2011 esittelimme ensimmäisenä Suomessa täysin yhtenäisen ja kaikkia toimipisteitä koskevan hyvin yksinkertaisen hinnoittelun, jolloin kaikissa toimipisteissä on aivan samat kokous-, koulutus- ja etätyötilojen hinnat ja ehdot, sekä satunnaisille, että sopimusasiakkaille.*

videocam

TAVOITETTAVA

Videoneuvottelut osaksi normaalia kokousta – 1. Pohjoismaissa!

Vuonna 2012 esittelimme yhteistyössä Ciscon ja Polycomin kanssa aidot ja turvalliset videoneuvottelut osaksi normaalia kokoustamista nimellisellä kustannuksella (alk. 10,-/h). Kaikissa vuokrattavissa tiloissa (huoneissa) on valmiudet videoneuvotteluille.

room_service

MONIPUOLINEN

Ainutlaatuinen toimintaympäristö – 
1. Suomessa!

Vuonna 2014 yhdistimme perinteisemmän toimistohotellin, kokous- ja koulutuskeskuksen ja business centerin sekä kauppakeskuksen palvelut ainutlaatuiseen uuteen koko Forumin korttelin kattavaan kokonaiskonseptiin, yhteistyössä Helsingin kauppakeskus Forumin ja sen omistaneen Föreningen Konstsamfundetin kanssa.

KUSTANNUSTEHOKAS

Ansaitse omien tilojen vuokrauksella – 
1. Pohjoismaissa!

Vuonna 2020 otimme ensimmäisenä Pohjoismaissa käyttöön asiakkaille kokonaan vuokrattujen nimettyjen etätyötilojen ja huoneiden vajaakäytön (vapaana oleva aika) edelleen vuokrauksen, jolla asiakas voi tehostaa tilakäyttöä ja supistaa omia kustannuksia ja jopa tienata omalla vajaa käytöllä olevalla työpiteellä tai huoneella.

?

Lisää tulossa aivan lähiaikoina!

Jatkamme toimintamme kehittämistä tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

Taustaa

Business Meeting Park Oy perustettiin vuoden 2010 marraskuussa Kainuun kuntien omistaman maakunnallisen elinkeinotoiminnan kehittämisyhtiö Kainuun Etu Oy:n Spin-Offina. Tällöin elokuussa 2009 perustettu Kainuulaisten yritysten operatiivinen tukikohta päätettiin erottaa omaksi itsenäiseksi yhtiökseen.

Toimipisteen tavoitteena oli alun alkaenkin helpottaa etabloitumista, tarjoamalla tukikohdan jossa voisi kokoustaa, tehdä etätöitä ja saada tarvittavat toimitilat laajentumisen helpottamiseksi.

Yhtiöittämisen yhteydessä suoritettiin aiempien kokemusten pohjalta uuden Meeting Park konseptin määrittely ja tuotteistus, jossa avainasemassa oli helppous, nopeus, joustavuus sekä turvallisuus

Toiminta-ajatus

Tärkein tehtävämme on auttaa asiakkaitamme keskittymään olennaiseen eli liiketoimintaansa kasvattamiseen, samalla kun kehitämme itseämme ja kasvatamme yritystämme kannattavasti kohti päämääräämme. 

Tarjoamme yrityksille heidän tarvitsemiaan kokous-, koulutus-, etätyö- ja toimistotiloja sekä niihin liittyviä palveluja keskitetysti parhailla sijainneilla ydinkeskustoissa, mahdollisimman helposti, joustavasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Missio

Autamme yritysasiakkaita keskittymään olennaiseen, eli omaan liiketoimintaansa ja sen kasvattamiseen.

Visio

Alansa arvostetuin
Tahdomme olla alan arvostetuin toimija ja brändi. Meillä on asiantuntevin ja sitoutunein henkilökunta, tehokkaimmat menetelmät ja työkalut sekä intohimo auttaa asiakkaitamme onnistumaan liiketoimintansa kasvattamisessa.

Edelläkävijä ja esimerkki
Tuloksellinen vallankumous ja muutos syntyy sitoutuneista ihmisistä ja yhteistyökumppaneista, sekä selkeästä käsityksestä muutoksen tarpeesta ja tavoitteellisuudesta. Haluamme omalta osaltamme olla uudistamassa yritysten ja yhteistöjen operatiivista toimintatapaa ja vuorovaikutusta, sekä alan toimijoiden tarjoamaa ja yhteistyötapaa.

1/2011

Avattiin Meeting Park ESPA

Korkeavuorenkatu 30 A, 00130 Helsinki

250 m2

Meeting Park ESPA

3/2011

Laajennettiin Meeting Park ESPA

Korkeavuorenkatu 30 A, 00130 Helsinki

+200 m2

8/2012

Laajennettiin Meeting Park ESPA

Korkeavuorenkatu 30 A, 00130 Helsinki

+250 m2

11/2012

Laajennettiin Meeting Park ESPA

Korkeavuorenkatu 30 A, 00130 Helsinki

+200 m2

9/2013

Avattiin Meeting Park KAMPPI

Salomonkatu 5 C, 00100 Helsinki

500 m2

9/2013

Aloitettiin yhteistyö
Sokos Hotelli Presidentti

4/2014

Solmittiin yhteistyökumppanuus Forum Capita Oy

Kauppakeskus FORUMIN kortteli

5/2014

Suljettiin Meeting Park ESPA

Korkeavuorenkatu 30 A, 00130 Helsinki

5/2014

Avattiin Meeting Park KUKONTORI

Kauppakeskus FORUM

Yrjönkatu 23 B, 00100 Helsinki

760 m2

9/2014

Avattiin Meeting Park CAMPUS

Kauppakeskus FORUM

Yrjönkatu 29 C, 00100 Helsinki

730 m2

9/2014

Avattiin Meeting Park FORUM

Kauppakeskus FORUM

Mannerheimintie 20 B, 00100 Helsinki

1920 m2

3/2016

Sponda Oyj osti Forumin "korttelin"

Kauppakeskus FORUM

6/2017

Toteutettiin ensimmäinen rahoituskierros

6/2017

Suljettiin Meeting Park KUKONTORI

Kauppakeskus FORUM

Yrjönkatu 23 B, 00100 Helsinki

9-11/2019

Uudistettiin Meeting Park KAMPPI

Salomonkatu 5 C, 00100 Helsinki

6/2021

Suljettiin Meeting Park CAMPUS

Kauppakeskus FORUM

Yrjönkatu 29 C, 00100 Helsinki

6/2021

Suljettiin Meeting Park FORUM

Kauppakeskus FORUM

Mannerheimintie 20 B, 00100 Helsinki

9/2021

Avataan Meeting Park KLUUVI

Kauppakeskus KLUUVI

Kluuvikatu 7, 00100 Helsinki

1800 m2

2022

Avataan Meeting Park ?

Julkistetaan syksyllä 2021

2022

Julkistetaan Meeting Park palvelu

Lisätietoja talvella 2021

 

Yhtiön omistaa 87 %:sti toimiva johto ja avainhenkilöt

 

toimitusjohtaja ja perustajaosakas

Kare Casals

  010 5011 510

  etunimi . sukunimi @ meetingpark.fi

  info_outlineKonseptin kehittäjä ja operatiivisesta toiminnasta vastaava perustajaosakas, jolla on yli 30 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta.

   Ennen nykyistä tehtävää hän on toimi kehitysjohtajana maakunnallisen elinkeinotoiminnan kehittämisyhtiö Kainuun Etu Oy sekä eri johtotehtävissä yhtiöissä kuten Frugo, E-Finland Network, Aldata Solution, Sidus ja SOK.

  Hän on toiminut myös sähköisen liiketoiminnan edunvalvojana Suomen Elektronisen kaupankäynnin yhdistys ry:n (ECF) toiminnanjohtajana ja myöhemmin puheenjohtajana, sekä hallituksen jäsenenä tai neuvonantajana mm. Teknologiateollisuus, Ohjelmistoyrittäjät, TEM (KTM), LVM, UM, Finpro, Tieke.

  http://www.linkedin.com/in/casals