Meeting Park - Ajankohtaista

Uudistamme näitä sivuja parhaillaan. Pahoittelemme mahdollisia hetkellisiä häiriöitä. +358(0)105011501  / helsinki@meetingpark.fi 

Ajankohtaista

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

joulukuusi 480Toivotamme Teille kaikille rakkaille asiakkaille ja kumppaneille Oikein Rauhallista Joulua ja Erinomaista Uutta Vuotta 2023!

Tulevien pyhäkauden aikana palvelemme hieman poikkeuksellisella aikataululla. Ennakkovarauksella palvelemme edelleen 24/7 – myös pyhinä, mutta 23.12.2021 – 7.1.2022 välisenä aikana päivystämme ainoastaan KLUUVIN ja RUOHOLAHDEN toimipisteissä arkisin seuraavasti:

 • pe 23.12. klo 8-13
 • ma 26.12. suljettu
 • ti-pe 27.-30.12. klo 8-15
 • ma-to 2.-5.1. klo 8-15
 • pe 6.1. suljettu

Tänä aikana Kampin toimipiste on auki vain ennakkovarauksesta.

Kaikki toimipisteet palvelevat edelleen 24/7 erikseen vahvistetusta ennakkovarauksesta. Tällöin pyydämme varmistamaan etukäteen varaukset henkilökunnaltamme 010 5011 501.

Erinomaista Joulua ja Uutta Vuotta 2023 toivoo Meeting Parkin pikkuväki! :-)

Meeting Parkin tilojen ja palvelujen yleiset toimitusehdot ovat päivittyneet maanantaina 28.11.2022.

Aikaisemmat, 27.11.2022 saakka voimassa olevat toimitusehdot löytyvät täältä.

Autolikavex tarjous

Kaikille autolla kokoustamaan tuleville on nyt saatavilla Meeting Parkin asiakasetuna P-Kluuvissa ja P-Kampissa Europarkin 30 min pysäköintihyvityksen lisäksi myös -20% alennus kaikista Autolikavexin auton sisä- ja ulkopesuista vahauksineen, lasipalveluista, renkaiden vaihdosta ja säilytyksistä, sekä vielä 60 min lisää ilmaista pysäköintiä. Kannattaa siis saapua Meeting Park Kluuviin ja Kamppiin myös autolla, ja hoitaa syyspesut ja talvirenkaiden vaihdot samalla! Ajanvaraukset www.autolikavex.com 

eMBA Katriina Tammi on nimitetty Business Meeting Park Oy:n kaupalliseksi johtajaksi 1. elokuuta 2022 alkaen. Hän vastaa Meeting Parkin markkinoinnista ja myynnistä, sekä Ruoholahden metroaseman kiinteistöön juuri avautuneen Meeting Park OASIS -nimisen ainutlaatuisen 6.000 m2 kokous-, koulutus- ja tapahtumakeskuksen operatiivisesta toiminnasta. 

Kokous- ja toimistohotelli Meeting Parkin liiketoiminnan kasvaessa, etsimme Helsingin nykyisiin (Ruoholahti, Kamppi ja Kluuvi) ja tuleviin toimipisteisiin koko- ja osa-aikaisia tuntityöntekijöitä asiakaspalvelutehtäviin, joilla mahdollistetaan Meeting Parkin asiakkaiden viihtyvyys ja toimipisteillemme tunnusomainen lämminhenkinen, laadukas ja korkeatasoinen palvelutaso.

 • ASIAKASPALVELU (15) - osa- ja kokoaikainen
  Tehtäviin kuuluu asiakkaiden vastaanottoa, ohjausta ja neuvontaa, kokoustarjoilujen, varausten ja tukitehtävien hoitoa, sekä muita asiakaspalvelutehtäviä.

 • IT-TUKI (2) - osa- ja kokoaikainen
  Tehtäviin kuuluu normaalit IT-tukitehtävät, jotka käsittävät mm. ajureiden ja päivitysten asennuksia, laitteiden ja verkkojen ylläpitoa, videoneuvottelujen ja webinaarien hoitoa, sekä muita asiakaspalvelutehtäviä.

 • HENKILÖSTÖHALLINTO (1) - määrä-, osa- tai kokoaikainen
  Toimenkuvaan kuuluu mm. rekrytoinnit, työvuorosuunnittelut, tuntiraporttien käsittelyt ja raportoinnit, sekä tarvittaessa muita asiakaspalveluun ja hallintoon liittyviä tehtäviä. Tehtävä on ensisijaisesti äitiyslomasijaisuus 31.12.2023 saakka, mutta vakinaistaminen on mahdollinen.

 • TALOUSHALLINTO (1) - määrä-, osa- tai kokoaikainen
  Toimenkuvaan kuuluu laskutusta ja myyntireskontran hoitoa, ostolaskujen tarkistuksia, sopimusten hallintaa ja yleishallintoa, sekä asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Tehtävä on ensisijaisesti äitiyslomasijaisuus 31.12.2023 saakka, mutta vakinaistaminen on mahdollinen. 

Suosittu kokous- ja toimistomaailma Meeting Park on avannut uuden edustustason toimipisteen aivan Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa KLUUVISSA, osoitteessa Kluuvikatu 7.