Meeting Park - Kirjoituksia

Uudistamme näitä sivuja parhaillaan. Pahoittelemme mahdollisia hetkellisiä häiriöitä. +358(0)105011501  / helsinki@meetingpark.fi 

Kirjoituksia / Blogi

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

Ciscon videoneuvottelulaiteCOVID-19 pandemiasta huolimatta, ja osin myös siksi, suomalisten yritysten toimintaympäristö on yhä tietointensiivisempää ja kansainvälisempää, sekä riskialttiimpaa mm. yritysvakoilulle, jonka vaikutukset ovat Suomessakin arviolta yli 3,1 miljardia euroa vuodessa. Etätyön ja videoneovottelujen yleistyminen ovat vain kasvattaneet riskejä entisestään. Vakoilua eivät harjoita ainoastaan valtiolliset toimijat ja rikollisryhmät, vaan myös kilpailijat ja asiakkaat, sekä rahoittajat ja sijoittajat, joille tieto on valtaa ja rahaa. Meeting Parkissa on panostettu jo 10 vuotta asiakkaiden turvallisuuteen. 

Keskity olennaiseen - säästä rahaa ja aikaa! Miksi matkustaa kun voi kokoustaa helposti, nopeasti, joustavasti ja turvallisesti aidon videoneuvottelun välityksellä - jopa 10 €/h. 

vc tupla 1Videoneuvottelujen käyttö kasvaa jatkuvasti, nyt myös Koronaviruksen aiheuttamien matkustusrajoitteiden vuoksi. Videoneuvotteluja ovat alkaneet hyödyntämään myös uudet käyttäjät, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta videoneuvotteluista. Seuraavassa kirjoituksessa avaamme hieman videoneuvotteluihin liittyviä kysymyksiä.

Meeting Park on ollut Helsingin suurimpia videoneuvottelutilojen ja -palvelujen tarjoaja jo lähes 10 vuotta. Kumppaneina ovat olleet maailman suurimmat videoneuvottelulaitteistojen ja -palvelujen tarjoajat; Cisco ja Polycom.

Vastauksena yhä kansainvälisemmän liiketoimintaympäristön haasteisiin suomalainen Business Meeting Park Oy on menestyksellisesti kehittänyt joustavan ja turvallisen palveluympäristön erityisesti vaativimpien yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin. 

Nopeasti kehittyvässä globaalissa liiketoimintaympäristössä vaaditaan yrityksiltä yhä suurempaa reagointikykyä muutoksiin ja avautuviin mahdollisuuksiin sekä keskittymistä omiin ydinvahvuuksiin ja toimintoihin. Tämä aiheuttaa myös uusia vaatimuksia fyysisen toimintaympäristön suhteen, esimerkiksi työ- ja kokoustiloille.