Meeting Parkin sopimusehdot on tehty mahdollisimman joustaviksi ja turvallisiksi. Emme pakota pitkiin sopimuksiin. Normaalisti sopimukset ovat voimassa toistaiseksi 3 kk irtisanomisajalla ja takuulla. Myös määräaikainen sopimus on mahdollinen.

Kiinteä hinnoittelu (all inclusive)

Hinnoittelu on tehty mahdollisimman helpoksi ja ennustettavaksi. Kiinteä kuukausiveloitus sisältää kaikki asiakkaan tarvitsemat peruspalvelut kuten mm. turvatut nopeat Internetyhteydet, väri-tulostukset ja kopiot sekä valitun määrän kokous- ja etätyötilojen käyttötunteja kuukaudessa missä tahansa toimipisteessä ja riippumatta henkilömäärästä.

Tilojen jousto ja vaihto-oikeus (etu)

Meille on ensisijaisen tärkeää asiakkaidemme hyvinvointi ja meillä voi vaihtaa tiloja tarpeiden muuttuessa. Vuokralaisilla on aina etuoikeus vapautuviin tiloihin sekä saman toimipisteen sisällä, että toimipisteiden välillä senioriteettiperiaatteella. 

Irtisanomiaika (3 kk)

Emme pakota pitkiin sopimuksiin. Normaali vuokrasopimus on toistaiseksi voimassaoleva 3 kk irtisanomisajalla. Myös määräaikainen sopimus on mahdollinen.

Vuokratakuu (3 kk)

Vuokratakuu vastaa kolmen (3) kuukauden arvonlisäverollista kuukausimaksua ja suoritetaan tilisuorituksena ennen muuttoa. Takuu palautetaan sopimusehtojen mukaisesti sopimussuhteen päättyessä. Mahdollinen varausmaksu on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa ja on luonteeltaan ennakkomaksu, jota ei palauteta.

Luottamuksellisuuden periaate (NDA)

Vaikka olemme hyvin avoimia omaan toimintaamme liittyvistä asioista kuten hinnoittelusta, niin asiakkaillemme turvallinen ja luottamuksellinen toimintaympäristö on elintärkeää, erityisesti kun liiketoiminta on yhä tietointensiivisempää ja kansainvälisempää. Siksi kaikki kuukausiasiakkaat ja vuokralaiset, henkilökunta sekä alihankkijat ovat jo vuodesta 2011 saakka sitoutuneet noudattamaan samaa luottamuksellisuuden periaatetta (yleiset salassapitoehdot) - ainoana Pohjoismaissa. Tämä on ehdoton vaatimus.

Kalustus (vapaa)

Lähtökohtaisesti toimistohuoneet vuokrataan kalustamattomina, jolloin asiakkaalla on vapaus käyttää omia kalusteita ja toteuttaa toiveita sisustuksen suhteen. Tarvittaessa voimme kalustaa huoneet valmiiksi asiakkaiden toiveiden mukaisesti, jolloin kalusteet voi joko vuokrata tai ostaa itselle.

Muut ehdot (alv)

Huoneistoista on hakeuduttu arvonlisäverovelvolliseksi. Kaikkiin mainittuihin nettohintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva normaali arvonlisävero. Vuokran vuositarkistukseen sovelletaan indeksiehtoa joka on sidottu elinkustannusindeksiin sopimusehtojen mukaisesti. Vähimmäiskorotus (2%) on mahdollinen. Ellei sopimuksessa tai sen ehdoissa ole muuta sovittu, niin sovelletaan Suomen lakia liikehuoneiston vuokrauksesta (LHVL 482/95).