010 5011 501 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Online Varauspalvelu CHAT alakulmassa Palaute alakulmassa
AJANKOHTAISTA:   |   Palvelemme jopa 24/7 Helsingin KAMPPISSA ja KLUUVISSA (UUSI)

Rekrytointi

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

Toiminnan kasvaessa etsimme lisää loistavia tyyppejä seuraaviin vastuullisiin asiakaspalvelutehtäviin;
KOKOUSEMÄNTÄ/-ISÄNTÄ ja IT-TUKI.

Kaikki toimipisteemme sijaitsevat keskusta-alueella Kampissa ja Kluuvissa ja ovat saavutettavissa kaikilla julkisilla kulkuvälineillä. Työajat (myös osa-aikaiset) sovitaan työntekijän mahdollisuuksien mukaan. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä - mutta loistava palveluasenne kylläkin :-)

Business Meeting Park Oy etsii kasvuyritysten haasteet tuntevaa rahoitus- ja talousjohtajaa, joko koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen, joista viimeksi mainittu mahdollistaa myös joustavasti omien rinnakkaisten työtehtävien hoidon.

Toiminnan kasvaessa etsimme lisää loistavia tyyppejä seuraaviin vastuullisiin asiakaspalvelutehtäviin; KOKOUSEMÄNTÄ/-ISÄNTÄ, IT-TUKI JA TALOUSHALLINTO.

Kaikki toimipisteemme sijaitsevat keskusta-alueella ja ovat saavutettavissa kaikilla julkisilla kulkuvälineillä. Työajat (myös osa-aikaiset) sovitaan työntekijän mieltymysten ja mahdollisuuksien mukaan. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä - mutta loistava asenne kylläkin :-)