010 5011 501 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Online Varauspalvelu CHAT alakulmassa Palaute alakulmassa
AJANKOHTAISTA:   |   Palvelemme jopa 24/7 Helsingin KAMPPISSA ja KLUUVISSA (UUSI)

REKRY: ASIAKASPALVELU / IT-TUKI

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

T o i m e e n k u v a :

  1. KOKOUSEMÄNNÄT/ -ISÄNNÄT; Toimeenkuvaan kuuluu asiakkaiden vastaanottoa, ohjausta ja neuvontaa, kokoustarjoilua ja tukitehtäviä, sekä muita asiakaspalvelutehtäviä joilla varmistetaan asiakkaiden viihtyvyys ja toimipisteillemme tunnusomainen kodikas, laadukas ja korkeatasoinen palvelutaso. Huomioimme henkilöiden koulutuksen, työkokemukset ja kehitystoiveet tehtävien määrittelyssä.

  2. IT-TUKI JA ASIAKASPALVELU; Toimeenkuvaan kuuluu IT-tukea joka käsittää taitojen mukaan esim. tulostiajureiden asentamista, videoneuvottelujärjestelmien hoitoa, sekä asiakkaiden vastaanottoa, ohjausta ja neuvontaa, kokoustarjoilua ja muita asiakaspalvelutehtäviä joilla varmistetaan asiakkaiden viihtyvyys ja toimipisteillemme tunnusomainen kodikas, laadukas ja korkeatasoinen palvelutaso. Huomioimme henkilöiden koulutuksen, työkokemukset ja kehitystoiveet tehtävien määrittelyssä.

T y ö e d e l l y t t ä ä :

Edellytämme aitoa palveluasennetta, luotettavuutta, tehokkuutta ja vastuullisuutta, sekä oma-aloitteisuutta. Työn vaihtelevuuden vuoksi organisointi- ja priorisointitaidosta, sekä joustavuudesta on merkittävää etua. Hakijoilta toivomme vähintään suomen ja englannin kielen sujuvaa käyttöä. Muu kielitaito on aina eduksi.

Työlläsi vaikutat merkittävästi asiakkaidemme viihtyvyyteen ja näin ollen olet erittäin tärkeässä asemassa yrityskuvamme toteutumiselle.

T a r j o a m m e :

Tarjoamme rennon, joustavan ja kannustavan ilmapiirin, erinomaisen ihanat työkaverit ja asiakkaat, sekä taatusti mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn ja mahdollisuuden verkostoitua.

Tehtävät ovat osa-aikaisia (tuntipohjaisia), ja töitä pystyy tekemään esimerkiksi opiskelun ohella

Business Meeting Park Oy vuonna 2011 toimintansa aloittanut pohjoismaalaisittain ainutlaatuinen kokous- ja toimistohotelli, joka on erikoistunut palvelemaan korkean tason yritysasiakkaita. Meeting Parkilla on asiakkaan yli 2.400 organisaatiota, jotka tekevät esimerkiksi vuosittain yli 10.000 tilavarausta. Täysin kotimaisessa yksityisessä omistuksessa olevalla kasvuyhtiöllä on tällä hetkellä toiminnassa Helsingin ydinkeskustassa neljä toimipistettä, joista löytyy yli 40 kokous- ja koulutustilaa, sekä yli 70 etätyö- ja toimistotilaa. Lisäksi yhtiö harjoittaa luottamuksellista konsultatiivista toimintaa, kuten kumppaneiden etsintää ja kiinteistönvälitystä (LKV). Yhtiön palveluksessa on 25 henkilöä ja vuoden 2018 liikevaihto oli noin 2.0 miljoonaa euroa. Yhtiön liiketoiminta on kannattavaa.

H a k e m u k s e t :

Valitettavasti emme ehdi vastata puhelintiedusteluihin. Tiedustelut ja kuvalliset hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Pin It