Ajankohtaista

- The Business Meeting & Office Park -

Toiminnan kasvaessa etsimme lisää loistavia tyyppejä: Kokoaikainen Siivooja.

Kaikki toimipisteemme sijaitsevat keskusta-alueella ja ovat saavutettavissa kaikilla julkisilla kulkuvälineillä. Työajat (myös osa-aikaiset) sovitaan työntekijän mieltymysten ja mahdollisuuksien mukaan. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta loistava asenne kyllä!

Toiminnan kasvaessa etsimme lisää loistavia tyyppejä seuraaviin vastuullisiin asiakaspalvelutehtäviin; TALOUSHALLINTO, IT-TUKI JA KOKOUSEMÄNTÄ/-ISÄNTÄ.

Kaikki toimipisteemme sijaitsevat keskusta-alueella ja ovat saavutettavissa kaikilla julkisilla kulkuvälineillä. Työajat (myös osa-aikaiset) sovitaan työntekijän mieltymysten ja mahdollisuuksien mukaan. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä - mutta loistava asenne kylläkin :-)

Nyt tarjolla myös 4:n ja 8:n tunnin kokouspaketit alkaen 15,90 € puolenpäivän (4h) ja 30,60 € kokopäivän (8h) per henkilö (alv 0%) sisältäen valitut tarjoilut ja palvelut, sekä kokous-, luokka- tai lounge -tilan valitulle henkilömäärälle - toimipisteestä riippumatta.

Business Meeting Park Oy ja Helsingin Yrittäjät ovat sopineet vuosille 2016 - 2017 tarjottavista merkittävistä jäseneduista;

  • 40 %:n alennuksen Meeting Park KAMPPI -toimipisteen (Sokos Hotel Presidentin talo) kokous-, koulutus- ja etätyötilojen listahinnoista, sekä
  • 10 %:n alennuksen muiden toimipisteiden (FORUM, Kukontori, Campus) kokous-, koulutus- ja etätyötilojen sekä saunatilojen listahinnoista.

PhD Jani Kaarlejärvi on nimitetty Business Meeting Park Oy:n varatoimitusjohtajaksi 1.9.2015 alkaen, vastuualueenaan yhtiön kansainvälistyminen, kumppanuudet ja asiantuntijapalvelut.

Kaarlejärvi toimii samanaikaisesti myös vierailevana professorina Beijing University of Posts & Telecommunications (BUPT) yliopistossa (2013-17) tehtäväalueenaan ICT innovaatiot ja talous.

forumBusiness Meeting Park Oy avaa uuden ison noin 3.600 m2 toimipisteen aivan Helsingin ydinkeskustaanparhaiden yhteyksien ja palvelujen äärelle Helsingin FORUMIN kauppakeskuksen yhteyteen. FORUMIIN tulee sekä 2.850 m2 täyden palvelun toimisto-, etätyö- ja kokoustiloja sisältävää Meeting Park -yksikkö, että erillinen 725 m2 koulutuskeskus. Kokous- ja koulutustiloja tulee yhteensä 20 kpl. Uusi toimipiste mahdollistaa esimerkiksi oman kokouskerroksen vuokraamisen asiakastilaisuudelle - myös saunan ja terrassin kera.

Helsingin Forumin korttelin omistaja kiinteistöpääomarahasto Forum Fastighets Kb ja Business Meeting Park Oy ovat solmineen pitkäaikaisen strategisen kumppanuuden, jonka myötä FORUMIN –korttelista muodostuu alueen merkittävin ja monipuolisin palveluympäristö eri kokoisille yrityksille ja yhteisöille.

Sopimuksen kesto on 10 vuotta ja se kattaa useiden miljoonien investoinnit yritysten palveluympäristön kehittämiseen. Sopimus vahvistaa FORUMIN asemaa keskustan monipuolisimpana ja merkittävimpänä yritysten palveluympäristönä, joka koostuu sekä 38.000 m2 FORUM kauppakeskuksesta, FORUM Offices –konseptin 32.000 m2 toimitilapalveluista, sekä Business Meeting Parkin 3.500 m2 kokous-, koulutus-, etätyö- ja toimitilapalveluista.

Alakategoriat

15 000+
Vierasta (kk)
1 000+
Varausta (kk)
1000+
Yritysasiakasta
24/7
Asiakastuki