010 5011 501 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Online Varauspalvelu CHAT alakulmassa Palaute alakulmassa

Ajankohtaista

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

Elämme hyvin poikkeuksellisia aikoja maailmanlaajuisesti. Rajoituksista ja haasteista huolimatta Meeting Park pyrkii palvelemaan yritysasiakkaitaan edelleen suurella sydämellä, asiantuntemuksella ja luottamuksellisesti – tarvittaessa ympäri vuorokauden 24/7.

Meeting Park FORUM, Mannerheimintie 20 B, 00100 HelsinkiMeeting Park pyrkii myös omalta osaltaan auttaamaan pk-yrityksiä tehostamaan toimintaansa, tarjoamalla virtuaalitoimiston sisältäen virallisen posti- ja osoitepalvelun Helsingin ydinkeskustassa vain 69,00 €/kk (alv 0%). Osoitteena Mannerheimintie 20 B, 00100 Helsinki, tai Salomonkatu 5 C, 00100 Helsinki. Tarjous koskee vain uusia tilauksia, eikä sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Tarjous tulee käyttää huhtikuun 2020 loppuun mennessä. Lisätietoja 010 5011 501 ja helsinki (a) meetingpark.fi

Keskity olennaiseen - säästä rahaa ja aikaa! Miksi matkustaa kun voi kokoustaa helposti, nopeasti, joustavasti ja turvallisesti aidon videoneuvottelun välityksellä - jopa 10 €/h. 

vc tupla 1Videoneuvottelujen käyttö kasvaa jatkuvasti, nyt myös Koronaviruksen aiheuttamien matkustusrajoitteiden vuoksi. Videoneuvotteluja ovat alkaneet hyödyntämään myös uudet käyttäjät, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta videoneuvotteluista. Seuraavassa kirjoituksessa avaamme hieman videoneuvotteluihin liittyviä kysymyksiä.

Meeting Park on ollut Helsingin suurimpia videoneuvottelutilojen ja -palvelujen tarjoaja jo lähes 10 vuotta. Kumppaneina ovat olleet maailman suurimmat videoneuvottelulaitteistojen ja -palvelujen tarjoajat; Cisco ja Polycom.

Meneillään oleva koronaviruksen leviäminen on aiheuttanut joitakin tiedusteluja siitä, miten Meeting Park on varautunut tähän. Meeting Park on jo 10 vuoden kokemuksella varautunut ja ottanut jo aiemmin käyttöön influenssakauden tehostetut siivoukset, joita on vielä hieman tehostettu. Meeting Parkille turvallisuus on aina ollut toiminnan peruslähtökohta ja suhtaudumme kaikkiin turvallisuuteen liittyviin asioihin asian kuuluvalla vakavuudella. Tässä alla tiivistetysti aiheeseen liittyviä perustietoja ja ohjeita.

doleaHelsinkiläinen, kuitupohjaisia juomapillejä valmistava ja keväällä 2019 perustettu Dolea Oy on kerännyt Meeting Parkin tuella miljoonaluokan kansainvälisen kasvurahoituksen, kuten mm. Kauppalehti on uutisoinut 20.1.2020.

"Merkittävässä osassa on ollut Meeting Park, joka on tarjonnut meille sekä start-upin tarvitsemat sijoittajaverkostot, että tiimille kätevän tukikohdan aivan keskellä Helsinkiä. Vuoden Kasvun Open 2019 -voittajana kokous- ja tapahtumatilojen käyttö kasvaa entisestään tänä vuonna ja tarve on välillä ennalta-arvaamatonta – kaikkiin tilanteisiin on Meeting Parkissa aina löytynyt nopea ratkaisu. Ja myös sen vuoksi kasvavan Dolea-tiimin löytää jatkossakin Meeting Park Forumista." toteaa Dolea Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Mika Salomäki.

Täysin kierrätettävien juomapillien kansainvälinen kysyntä on ollut "huimaa" mm. Ruotsissa, Saksassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Myöhemmin julkistettavan sveitsiläisen sijoitusyhtiön kokonaisrahoituspaketin arvo on Salomäen mukaan neljä miljoonaa euroa, ja sillä vauhditetaan kansainvälistymistä entisestään.

Lisätietoja: www.doleastraw.com