010 5011 501 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Online Varauspalvelu CHAT alakulmassa Palaute alakulmassa
AJANKOHTAISTA:   |   Palvelemme jopa 24/7 Helsingin KAMPPISSA ja KLUUVISSA (UUSI)

Ajankohtaista

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

Toiminnan kasvaessa etsimme lisää loistavia tyyppejä seuraaviin vastuullisiin asiakaspalvelutehtäviin;
KOKOUSEMÄNTÄ/-ISÄNTÄ ja IT-TUKI.

Kaikki toimipisteemme sijaitsevat keskusta-alueella Kampissa ja Kluuvissa ja ovat saavutettavissa kaikilla julkisilla kulkuvälineillä. Työajat (myös osa-aikaiset) sovitaan työntekijän mahdollisuuksien mukaan. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä - mutta loistava palveluasenne kylläkin :-)

Nyt ilmainen Lapsiparkki Meeting Parkin asiakkaille!

Lapsiparkin tarkoitus on auttaa organisoimaan arkea – erityisesti näin joulun lähestyessä. Tiedämme kuinka haastavaa voi olla liiketoiminnan hoitaminen lapsiarjen keskellä, siksi haluamme tarjota lyhytaikaista lastenhoitoa kaikille sitä tarvitseville Meeting Parkin toimisto- ja kokousasiakkaille. Lapsiparkki on avoinna 1-8 vuotiaille terveille lapsille joka perjantai kello 8.00-16.00 ja enimmäismäärä on 4 lasta kerrallaan. Paikka tulee varata 5 arkipäivää ennen.

Helsingin kauppakeskus Forumissa syksyllä 2014 avatut ja suuren suosion saavuttaneet Meeting Park FORUM ja CAMPUS kokous- ja toimistomaailmat lopettavat 30.6.2021. Uusi korvaava toimipiste avautuu KLUUVIN kauppakeskukseen syksyllä 2021.

FORUM mainos 202012BMeeting Park tarjoaa helpotusta Covid-19 arkeen; nyt kaikki kokous-, koulutus- ja etätyötilat vähintään -50% alennuksella Helsingin keskustassa Forumissa ja Kampissa, parhaiden yhteyksien ja palvelujen äärellä, rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä jo 10 vuoden kokemuksella!

Kaikki;

  • etätyöpisteet 5,- €/h
  • etätyöhuoneet 10,- €/h
  • alle 40 m2 kokous- ja koulutustilat 25,- €/h
  •  yli 40 m2 kokous- ja koulutustilat alk. 50,-€/h.

Kaikki hinnat alv 0%.

Tarjous on voimassa arkisin 15.8.2021 saakka ja siihen saakka pidettyihin varauksiin. Tarjoushinta lasketaan normaalista tuntihinnasta, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin, etuihin tai sopimushintoihin. Varaukset voi tehdä suoraan reaaliaikaisen varauslomakkeen avulla tästä, tai puhelimitse 010 5011 501, sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai alla olevan CHAT-palvelun kautta. Tervetuloa!

#CovidHelp #BackToWork #MeetingPark #Helsinki #puoleenhintaan #kokoustilat #koulutustilat #etätyötilat #etötyöhuoneet #toimistot

Vaikka elämme poikkeuksellisia aikoja maailmanlaajuisesti, niin Meeting Park palvelee yritysasiakkaitaan edelleen suurella sydämellä turvallisesti, asiantuntemuksella ja luottamuksellisesti – tarvittaessa myös ympäri vuorokauden 24/7. Kokoustamista koskeneet rajoitukset ovat myös hellittäneet. Lue lisää alla olevasta yhteenvedosta.