Palvelemme 24/7* Helsingin KLUUVISSA, KAMPPISSA ja RUOHOLAHDESSA (6/2022)   |   REKRYTOIMME!

Kiitoksia ja Hyvää Uutta Vuotta 2019

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

hyvaa joulu2018 A 350Kiitämme kaikkia asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja henkilökuntaa päättyvästä vuodesta 2018.

Vuosi 2018 oli Meeting Parkille monella tapaa nk. aktiivinen välivuosi, jolloin yhtiötä uudistettiin vastaamaan paremmin alkavana vuonna käynnistyvää seuraavaa mielenkiintoista kehitysvaihetta. Meeting Parkin tarjoamien tilojen ja palvelujen kysynnän kasvu on jatkanut edelleen vahvana. Kiitokset siitä kuuluu kaikille Teille!

Uusi vuosi 2019 tuo mukanaan iloisia uudistuksia, joista pääsevät nauttimaan kaikki asiakkaamme ja yhteistyökumppanit; toimipisteiden tiloja päivitetään mm. sisustuksen, kalusteiden ja tekniikan osalta - Kampin osalta kokonaan, palveluvalikoimaa kehitetään ja laajennetaan – kuten jo pilotoitu lapsiparkki, asiakkaillekin näkyviä sähköisiä palvelukanavia ja -järjestelmiä käyttöönotetaan, jne.

Vuodesta 2019 alkaen Meeting Park on myös Valtion yhteishankintayhtiö Hanselin kotimaan kokous-, tapahtuma- ja virkistyspalvelujen puitesopimustoimittaja – kaikkien nykyisten toimipisteiden osalta. Myös aiemmat yhteistyökumppanuudet mm. Yrittäjien ja kansainvälisten kauppakamarien kanssa jatkuvat normaalisti.

Kuten useimmat tietää, Business Meeting Park Oy syntyi 8 vuotta sitten maakunnallisen kehitysyhtiön spin-offina ja on ollut siitä saakka toimivan johdon yksityisessä suomalaisessa omistuksessa. Muutoksista ja uudistuksista huolimatta Meeting Park säilyy myös jatkossa kotimaisena korkeatasoisena ja aidosti asiakaslähtöisenä palveluyrityksenä.

Lämpimät kiitokset vielä, ja toivotamme Teille kaikille Erinomaista Uutta Vuotta 2019!

casals kare 02 350Yhtiön ja henkilökunnan puolesta,

Kare Casals
toimitusjohtaja

Puhelin: 010 5011 510
S-posti: etunimi.sukunimi at meetingpark.fi

Pin It