Meeting Park on Hanselin puitesopimustoimittaja 2019-2020 - Meeting Park

VIKATIEDOTUS: Teknisen virheen vuoksi kaikkia s-posteja ei ole vastaanotettu 6.-9.1. välisenä aikana.  Pahoittelemme.

Meeting Park on Hanselin puitesopimustoimittaja 2019-2020

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

 

hansel transparent 350x132Business Meeting Park Oy on valittu 1.1.2019 alkaen Valtion yhteishankintayhtiö Hanselin kotimaan kokous-, tapahtuma- ja virkistyspalvelujen puitesopimustoimittajaksi – kaikkien nykyisten Meeting Park -toimipisteiden (Helsingin Forum, Campus ja Kamppi) osalta.

Business Meeting Park tarjoaa keskitetysti kaikki kokous-, koulutus-, etätyö- ja toimistotilat, sekä niihin liittyvät videoneuvottelut ym. vaativat Business Center -palvelut, helposti, joustavasti ja luottamuksellisesti ympäri vuorokauden — 24/7.

Tämä on jälleen osoitus Meeting Parkin pitkäaikaisesta vahvasta osaamista ja kokemuksesta myös vaativimpien asiakkaiden tarpeiden huomioimisesta menestyksellisesti”, toteaa Business Meeting Park Oy:n varatoimitusjohtaja ja perustajaosakas Jani Kaarlejärvi.

Meeting Park tarjoaa ainoana toimijana Pohjoismaissa aidosti turvallisen ja luottamuksellisen toimintaympäristön, sillä kaikki sopimusasiakkaat, vuokralaiset sekä henkilökunta ja alihankkijat noudattavat samaa salassapitovelvoitetta. Meeting Park pystyy vastaamaan myös eri viranomaisten turvallisuusvaatimuksiin. Meeting Park tarjoaa esimerkiksi puolueettomat puitteet kansainvälisille välimiesoikeuksien istunnoille.

Business Meeting Park Oy syntyi vuonna 2011 maakunnallisen elinkeinotoiminnan kehitysyhtiön ja sen yritysasiakkaiden tarpeista Spin-Offina. Täysin kotimaisessa yksityisessä omistuksessa oleva yhtiö palvelee jo yli 2000 organisaatiota 10.000 varauksen edestä vuosittain.

Hanselin puitesopimus on kaksivuotinen ja voimassa vuosina 1.1.2019 – 31.12.2020.

Lisätietoja:

Yhteyshenkilö

Jani Kaarlejärvi, varatoimitusjohtaja, Business Meeting Park Oy, puh. 010 5011 519, s-posti etunimi.sukunimi (a) meetingpark.fi

Hansel Oy

Hansel Oy on valtion omistuksessa oleva voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, jonka tavoitteena on tuottaa valtiolle säästöjä tuloksellisella hankinta­toimella. Hansel kilpailuttaa ja ylläpitää palvelu- ja tuotehankintoja koskevia puitejärjestelyitä. Hanselin asiakkaina ovat mm. valtion virastot, laitokset, liikelaitokset, talousarvion ulkopuoliset rahastot, yliopistot ja korkeakoulut (mukaan lukien ammattikorkeakoulut), eduskunta sekä sen alaisuudessa, valvonnassa ja yhteydessä toimivat yksiköt. Palveluja voivat käyttää myös Euroopan Unionin kemikaalivirasto ja tietyt julkisoikeudelliset laitokset, joihin Suomen valtio käyttää määräysvaltaa. Lisätietoja: www.hansel.fi

Pin It