010 5011 501 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Online Varauspalvelu CHAT alakulmassa Palaute alakulmassa

Meeting Park auki poikkeusoloista huolimatta

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

Elämme hyvin poikkeuksellisia aikoja maailmanlaajuisesti. Rajoituksista ja haasteista huolimatta Meeting Park pyrkii palvelemaan yritysasiakkaitaan edelleen suurella sydämellä, asiantuntemuksella ja luottamuksellisesti – tarvittaessa ympäri vuorokauden 24/7.

FORUM PÄIVYSTÄÄ

Suomeen julistetun poikkeustilan seurauksena Meeting Park sopeuttaa toimintaansa siten, että tänä aikana normaali päivystys on auki vain Forumissa (Mannerheimintie 20 B) arkisin klo 09.00 – 16.00, ja kaikissa muissa toimipisteissä olemme paikalla ainoastaan ennakkovarauksen mukaisesti. Näin ollen, kaikkiin toimipisteisiin voi tehdä edelleen ennakkovarauksia, myös 24/7, mutta suosittelemme keskittämään kokoukset Meeting Park FORUM -toimipisteeseen.

JOUSTAVAMMAT EHDOT

Näin hyvin poikkeuksellisen tilanteen vuoksi, myös Meeting Park pyrkii omalta osaltaan auttamaan asiakkaitaan, ja on siksi muuttanut peruutusehtojaan joustavammiksi seuraavasti;

 • Ennen 17.3.2020 tehtyjen ja poikkeustilan aikaan (18.3. – 13.5.) pidettäväksi tarkoitettujen varausten ajankohtaa voi muuttaa pidettäväksi viimeistään 31.12.2020 saatavuuden mukaisesti yhden kerran ilman peruutus- tai muutoskuluja, poikkeuksena tarjoilujen ym. järjestelyjen aiheuttamat kolmansien osapuolten pakolliset kulut. Jos uuden ajankohdan tilaisuutta ei kuitenkaan pidetä, niin veloitamme tämän alkuperäisen varauksen mukaiset peruutus- tai/ja muutoskulut.
 • Poikkeustilan aikaan (18.3. – 13.5.) tehtyjen ja sinä aikana pidettävien varausten suhteen noudatamme kaikkien, myös satunnaisten asiakkaiden varausten suhteen nk. kuukausiasiakkaiden huomattavasti joustavampia ja edullisempia peruutusehtoja.
 • Muina ajankohtina normaalit varausehdot pätevät.

VIDEONEUVOTTELUJA – JOPA TÄYSIN VIRTUAALISESTI

Meeting Park auttaa järjestämään myös videoneuvotteluja pelkän kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen avulla, jolloin etäosallistuminen kokouksiin, työpalavereihin tai koulutuksiin helpottuu merkittävästi. Esimerkiksi videoneuvottelulla (etänä) osallistumisen kustannukset ovat vain alk. 20,- €/tunti + alv - riippumatta henkilömäärästä. Kannattaa kysyä myös nettilähetyksistä. Lisätietoja saa henkilökunnaltamme.

OLEMME VARAUTUNEET KORONAAN

Meeting Park on jo 10 vuoden kokemuksella varautunut ja ottanut jo aiemmin käyttöön influenssakauden tehostetut siivoukset, jolloin on lisätty merkittävästi siivouskertoja ja laajuutta, samalla kun olemme lisänneet entisestään käsidesin saatavuutta vessoissa, keittiöissä, auloissa ja kokoustiloissa.

Meeting Parkissa on tehty myös muutoksia oman henkilökunnan työvuorojen ja toimipisteiden kierrätykseen, joilla ehkäistään osaltaan riskejä omalle toiminnalle ja asiakkaille. Meeting Parkille turvallisuus on aina ollut toiminnan peruslähtökohta ja suhtaudumme kaikkiin turvallisuuteen liittyviin asioihin asian kuuluvalla vakavuudella.

Jokaisen kokouksen jälkeen, desinfioidaan/pyyhitään mm. kokoustilan;

 • pöytätasot
 • tuolien käsinojat ja selkänojien ylätuet
 • ovien kahvat (sisältä ja ulkoa)
 • kauko-ohjaimet ja HDMI-johdon muovinen pää (johon tartutaan)

Joka arkipäivä 3-4 kertaa päivässä desinfioidaan/pyyhitään mm;

 • hissien painonapit (sisältä ja ulkoa)
 • ulko-ovien kahvat (sisältä ja ulkoa)
 • WC kahvat (sisältä ja ulkoa)
 • WC vesihanat
 • sekä muut kohteet, joita asiakkaat koskevat säännöllisesti

Meeting Park on jo tuonut mm. sisääntulojen yhteyteen desinfiointiaineitta esimerkiksi kokouksiin tulevien asiakkaiden käyttöön.

RAJOITUKSIA ASIAKKAILLE

Meeting Parkin tiloihin EI saa tulla karanteenin piirissä olevia henkilöitä. Pyydämme myös kaikkia influenssan ym. tarttuvan taudin omaavia ja läheisiä huomioimaan aina mahdolliset normaalit tartuntavaarat ja jäämään mielellään etätöihin.

Jos Meeting Parkin vuokralaisen tiloissa työskentelevä henkilö sairastuu koronavirukseen ja/tai joutuu lähipiirin vuoksi karanteeniin, niin tästä tulee ilmoittaa välittömästi Meeting Parkin henkilökunnalle, jolloin Meeting Park mm. suorittaa normaalina varotoimenpiteenä ao. tiloissa peruspuhdistuksen ja desinfioinnin. Sairastumisen yhteydessä myös samoissa tiloissa (huoneissa) työskentelevät muut henkilöt ovat automaattisesti viranomaisten määräämän karanteenin piirissä.

Tarkempia tietoja löytyy mm. 3.3. julkaistusta asiakastiedotteesta

LISÄTIETOJA

010 5011 501 /  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / CHAT sivun oikeassa alareunassa

Ystävällisin terveisin,

Business Meeting Park Oy ja sen henkilökunta,

Kare Casals
toimitusjohtaja

(Päivitetty 30.3. uusi suppeampi päivystysaika 07.30 - 19.00 => 09.00 - 16.00)