Cisco ja Meeting Park tuovat videoneuvottelut kaikkien käyttöön palvelusetelin avulla - Meeting Park
Helsingissä palvelee RUOHOLAHTI, KAMPPI ja KLUUVI  - ennakkovarauksesta 24/7.   |   REKRYTOIMME!

TIEDOTUS: Järjestelmäpäivitysten yhteydessä poistamme kaikki vanhat rekisteröinnit tästä palvelusta. Varaukset eivät vaadi rekisteröintiä ja kirjautumista.

Cisco ja Meeting Park tuovat videoneuvottelut kaikkien käyttöön palvelusetelin avulla

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

Tiloihin on rakennettu useita videoneuvotteluhuoneita, joihin on asennettu Ciscon HD-tasoiset videoneuvottelujärjestelmät. Neuvotteluyhteyden saa mihin tahansa. Meeting Parkin uudenlaisessa palvelumallissa asiakasyritys hankkii käyttöönsä palveluseteleitä, joita se voi antaa yrityksen henkilöstön käyttöön. Palvelusetelillä he voivat varata tilat ja järjestää haluamiaan kokouksia ja koulutuksia. Konseptin ansiosta tilojen tuntihinta on ainoastaan 29,95 euroa (alv 0 %). Hinta kattaa sekä kokoushuoneen että korkealaatuisen videoneuvotteluyhteyden. Meeting Parkin kanta-asiakkaille videojärjestelmän tuntihinta on ainoastaan 9,95 euroa.

Business Meeting Parkin tavoitteena on kehittää uusi globaali palvelumalli ja -verkosto, jossa vastaavanlaisia videoneuvotteluyhteyksillä varustettuja kokoustiloja rakennetaan eri puolille Suomea ja maailmaa.

- "Maailmanlaajuisesti on käynnissä iso murros, joka muokkaa työskentelytapojamme. Uudet viestintä-teknologiat mahdollistavat uudentyyppisen tehokkaan kommunikoinnin sekä ulkoisesti että sisäisesti. Meeting Park tuo tähän markkinarakoon palvelun, joka yhdistää videoneuvottelemisen ja korkealaatuisen kokoustamisen ennennäkemättömän edullisesti", toteaa Business Meeting Parkin toimitusjohtaja Kare Casals.

- "Organisaatioiden viestintätarpeet kasvavat jatkuvasti. Pärjätäkseen kovassa kilpailussa ja haastavilla markkinoilla yritysten on kyettävä hyödyntämään erilaisia viestintäratkaisuja yhä monipuolisemmin. Auttamalla suomalaisia yrityksiä viestimään paremmin sidosryhmiensä kanssa autamme heitä myös menestymään", toteaa Suomen Ciscon videoneuvottelumyyntiyksikön johtaja Owe Ekman.

Business Meeting Park on tarjonnut korkealaatuisia kokous- ja etätyötiloja Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa yrityspuistossa vuodesta 2010 lähtien.

- "Asiakkaidemme hyvinvointi, tuottavuus ja tehokas työskentely ovat meille erittäin tärkeitä, ja tämä uusi konseptimme tuo asiakkaillemme jälleen uuden hyvin merkittävän kilpailuedun. Meeting Parkin selkeästi markkinahintaa alhaisempi tuntihinta perustuu korkeaan käyttöasteeseen joka on mahdollistettu uudella innovatiivisella palvelukonseptilla. Nyt videoneuvottelujen mahdollisuuksien hyödyntäminen ei ole enää ainakaan hinnasta kiinni", sanoo Casals.

- "Yhteistyössä Ciscon kanssa tulemme kasvattamaan toimintaamme uusiin toimipisteisiin samalla kun solmimme yhteistyösopimuksia esimerkiksi maakunnissa olevien kokous- ja toimitiloja hallinnoivien tahojen kanssa", jatkaa Casals.

Business Meeting Parkin tänään julkistettu palvelu on ensimmäinen askel kohti laajempaa yhteistyöverkostoa, jossa uudet toimijat tekevät yhteistyötä mahdollistaen paremman ja tehokkaamman tavan tavata.

Haastattelut ja kuvaukset:

Lisätietoja:

Business Meeting Park Oy
Kare Casals, toimitusjohtaja
+358 50 560 8760
etunimi . sukunimi (a) meetingpark.fi

Cisco Systems Finland Oy
Rasmus Almqvist, Collaboration Product Sales Specialist
+358 40 774 6719
ralmqvis (a) cisco . com

Business Meeting Park Oy tarjoa korkeatasoisia kokous-, koulutus- ja toimistotiloja uudella innovatiivisella ja aidosti asiakaslähtöisellä konseptilla, jossa helppous, joustavuus ja ennustettavuus ovat avaintermejä. Tällöin esimerkiksi kiinteään kuukausihintaan sisältyy valmiiksi jo kaikki peruspalvelut kokoustiloista etätyöpisteisiin. Yhtiö syntyi Kainuun maakunnallisen elinkeinon kehitysyhtiö Kainuun Etu Oy:n vuonna 2008 perustaman Helsingin etabloitumistoimipisteen yhtiöittämisen seurauksena syksyllä 2010. Tänä päivänä yhtiö on kokonaan yksityisessä omistuksessa. Ensimmäinen toimipiste sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Korkeavuorenkatu 30 A, ja toimipisteellä on jo ollut yli 100 yritysasiakasta. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.meetingpark.fi

Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta tai paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

Pin It