Meeting Park - "Uniikki keidas ja tukikohta yrityksille"

Palvelemme Kluuvissa, Kampissa ja Ruoholahdessa jopa 24/7. Varaukset: Nettipalvelu +358(0)105011501  / helsinki@meetingpark.fi 

"Uniikki keidas ja tukikohta yrityksille"

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

 

Aivan Helsingin ydinkeskustasta löytyy hyvin erikoislaatuinen kokous- ja toimistomaailma, joka vastaa kansainvälisten organisaatioiden tila- ja palvelutarpeita jopa 24/7.

Kauppakeskus FORUM, Mannerheiminie 20 B, HelsinkiHelsingin Forumin kauppakeskuksen yhteydessä on toiminut jo 5 vuotta yhä useamman yrityksen suosima Business Meeting Park niminen rauhallinen ja turvallinen keidas keskellä vilkasta kaupunkia. Täällä he ovat voineet kokoustaa ja työskennellä luottavaisin mielin helpon, joustavan ja turvallisen palvelukonseptin ansiosta.

Meeting Parkissa on mm. neuvoteltu Pohjoismaiden suurimmista yrityskaupoista, pidetty suurlähettiläiden vastaanottoja ja tiloissa voi törmätä myös valtioiden päämiehiin ja menestyksekkäimpiin yritysjohtajiin ympäri maailmaa. Meeting Parkilla on yli 1000 kokous- ja työtilojen varausta kuukausittain, ja jo yli 2000 kotimaista ja kansainvälistä yritysasiakasta, joista lähes kolmannes on sopimusasiakkaita.

Mistä on siis oikein kyse?

Toimitusjohtaja Kare CasalsBusiness Meeting Park Oy:n toimitusjohtaja Kare Casalsin mukaan yhtiö perustettiin elinkeinoelämän tarpeista, koska yhä kansainvälisempi toimintaympäristö asettaa uusia vaatimuksia mm. tietovaltaisille toimialoille, jolloin tarvitaan myös yhä joustavammin monipuolisia turvallisia tiloja ja palveluja, mahdollisimman helposti.

Meeting Park tarjoaa keskeisellä sijainnilla monipuolisen kokous- ja toimistomaailman, joka palvelee ehdottoman luottamuksellisesti, asiantuntemuksella ja suurella sydämellä jopa ympäri vuorokauden. Tarjolla on lähes 100 erilaista kokous- ja koulutustilaa, co-working ja toimistotilaa, niin tilapäiseen kuin pysyvämpäänkin tarpeeseen.

Meeting Parkille ominaista on joustava, helppo ja asiakaslähtöinen toimintatapa, jolla luodaan mahdollisimman lämminhenkinen, kotoisa, turvallinen ja huoleton työympäristö asiakkaille.

Meeting Park tarjoaa myös aidosti luottamuksellisen ympäristön esimerkiksi sopimusneuvotteluille ja välimiesmenettelyille, sillä mm. kaikki vuokralaiset, kuukausiasiakkaat ja henkilökunta ovat saman salassapitosopimuksen piirissä—ainoana Pohjoismaissa. Meeting Park pystyy vastaamaan myös eri viranomaisten turvallisuusvaatimuksiin.

Meeting Parkin palveluvalikoima käsittää myös perinteiset Business Center palvelut, kuten assistentti-, posti- ja osoitepalvelut, tarjoilut ja turvalliset videoneuvottelut, joissa se on Suomen suurimpia palveluntarjoajia.

Varatoimitusjohtaja Jani KaarlejarviToimintamme on verrattavissa concierge-palveluun; Pyrimme tarjoamaan asiakkaille kaikki heidän tarvitsemansa tilat ja palvelut keskitetysti ja luottamuksellisesti” toteaa yhtiön varatoimitusjohtaja Jani Kaarlejärvi.

MeetingPark.fi
+358 (0)10 5011 501
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

(Kauppalehti Optio, 30.8.2019)

 

Pin It