Meeting Park - Kluuvista kokoustiloja -50% ajalla 2.-12.5.

Palvelemme Kluuvissa, Kampissa ja Ruoholahdessa jopa 24/7. Varaukset: Nettipalvelu +358(0)105011501  / helsinki@meetingpark.fi 

Kluuvista kokoustiloja -50% ajalla 2.-12.5.

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

Iloisia uutisia Meeting Parkista kaikille kokous- koulutus ja tapahtumatiloja tarvitseville!

Meille vapautui myyntiin Kluuvin toimipisteeseen kokoustiloja ajalle 2.5–12.5.2023 ja voimme tarjota niitä nyt viime hetken -50% alennuksella.

Jos siis etsit tilaa kokoukselle tai koulutukselle, nyt on oiva tilaisuus saada laadukas ja edustava tila huippuedulliseen hintaan! Tarjous koskee kaikkia vapaina olevia kokous- ja koulutustiloja Meeting Park Kluuvissa 2.5 – 12.5.2023.*

Meiltä löydät tiloja moniin eri tarpeisiin ja autamme sinua valitsemaan varmasti juuri teille sopivan tilan. Tilamme ovat modernit sekä valoisat ja kauttamme saat kaiken tarvitsemasi onnistuneen tilaisuuden järjestämiseen.

Ota meihin yhteyttä ja varaa kokoustilasi tai neuvottele kanssamme kesätapahtumastasi jo tänään!

Soita meille 010 5011 501 tai laita sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

*Tarjoukset koskevat uusia varauksia 27.4 alkaen, ainoastaan tilavuokraa, tarjoilut ja muut mahdolliset palvelut normaalin hinnastomme mukaisesti. Alennus lasketaan normaaleista tuntihinnoista. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai sopimushintoihin. Varauksen ajankohtaa ei voi siirtää tarjousajan ulkopuolelle. Varausta koskevat normaalit muutos- ja peruutusehdot.  

Pin It