010 5011 501 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Online Varauspalvelu CHAT alakulmassa Palaute alakulmassa

AJANKOHTAISTA:   |   Palvelemme edelleen 24/7   |   Nyt jopa 500 henkilön kokoukset, koulutukset ja tilaisuudet sallittu. Lue lisää tästä.   |  

Kiitoksia ja Hyvää Uutta Vuotta 2018

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

Kare Casals, CEO

Kiitämme kaikkia päättyneestä vuodesta 2017. Tämä vuosi oli Meeting Parkin historian paras. Vertailukelpoinen liikevaihdon kasvu oli peräti yli 62 % ja tuloskin oli vahvasti positiivinen.

Uusi vuosi 2018 tuo mukanaan lisää iloisia uutisia ja uudistuksia, joista pääsevät nauttimaan kaikki asiakkaamme. Meeting Park Groupin palvelutarjonta ja verkosto laajenee myös uusien isompien toimipisteiden myötä, jolloin kokonaistilatarjonta kasvaa jopa yli 25.000 m2 aivan lähiaikona.

Kuten useimmat varmaan tietää, Business Meeting Park Oy syntyi 7 vuotta sitten maakunnallisen kehitysyhtiön spinoffina ja on ollut kokonaan toimivan johdon yksityisessä suomalaisessa omistuksessa. Muutoksista huolimatta Meeting Park Group säilyy myös jatkossa kotimaisena, henkilökuntansa, asiakkaidensa ja sidosryhmiensä omistamana korkeatasoisena ja aidosti asiakaslähtöisenä palveluyrityksenä.

Lämpimät kiitokset vielä, ja toivotamme Teille kaikille Erinomaista Uutta Vuotta 2018!

Lisätietoja

Kare Casals, toimitusjohtaja

Puhelin: 010 5011 510
S-posti: etunimi.sukunimi at meetingpark.fi