Tulosta

Helsingin Forumin korttelin omistaja kiinteistöpääomarahasto Forum Fastighets Kb ja Business Meeting Park Oy ovat solmineen pitkäaikaisen strategisen kumppanuuden, jonka myötä FORUMIN –korttelista muodostuu alueen merkittävin ja monipuolisin toimintaympäristö eri kokoisille yrityksille ja yhteisöille. Sopimuksen kesto on 10 vuotta ja se kattaa useiden miljoonien investoinnit yritysten palveluympäristön kehittämiseen. Sopimus vahvistaa FORUMIN asemaa keskustan monipuolisimpana ja merkittävimpänä yritysten palveluympäristönä, joka koostuu sekä 38.000 m2 FORUM kauppakeskuksesta, FORUM Offices –konseptin 32.000 m2 toimitilapalveluista, sekä Business Meeting Parkin 3.500 m2 kokous-, koulutus-, etätyö- ja toimitilapalveluista.

forum 400Business Meeting Parkin palvelutarjonta kattaa pientoimistot ja etätyötilat, sekä Business Center-palvelut, joita tulee tarjolle lähes 2.000 m2, sekä noin 1.500 m2 kokous- ja koulutustiloja videoneuvottelupalveluineen, mukaan lukien erillinen koulutuskeskus ja edustustilat saunoineen. Näitä tarjotaan keskitetysti Meeting Parkin joustavan konseptin mukaisesti - turvallisesti ja kustannustehokkaasti - myös muille FORUMIN vuokralaisille ja ulkopuolisille asiakkaille.

Forum on osoittanut ymmärtävänsä aidosti yritysasiakkaidensa tarpeita – myös pitkäjänteisesti, mikä on meidän kaltaisen nopeasti kehittyvän palveluyrityksen kannalta äärimmäisen tärkeää. Tämä on meille pitkän ajan strateginen valinta, johon olemme erittäin tyytyväisiä. Investoiminen tässä ajassa vaatii rohkeaa otetta ja tämä onkin erinomainen sysäys koko yhtiön seuraavalle kehitysvaiheelle" toteaa Business Meeting Parkin toimitusjohtaja Kare Casals.

Business Meeting Park on hyvästä syystä alansa nopeinten kehittyvä ja luotetuin palveluntarjoaja, jolla on myös erittäin korkean asiakastyytyväisyys ja -uskollisuus. Näin he täydentävät täydellisesti FORUMIN korkeatasoista palvelutarjontaa, tarjoten turvallisen, kustannustehokkaan ja joustavan ratkaisun yritysasiakkaillemme” toteaa kiinteistörahaston hallinnointiyhtiön Forum Capitan toimitusjohtaja Björn Teir.

forum mapBusiness Meeting Park Oy:n uudet toimipisteet avataan Foorumissa syyskuussa 2014.

Uuden toimipisteen toimistotilojen varaukset ja vuokraukset ovat jo alkaneet siten, että ensin varausoikeus on Meeting Parkin periaatteiden mukaisesti jo  olemassa olevilla vuokralaisilla ja kuukausiasiakkailla. Tämän jälkeen tilojen varaus avautuu kaikille halukkaille. Jonotuslistalle voi jo ilmoittautua etukäteen. Uusien kokous- ja koulutustilojen sekä saunojen varausmahdollisuus aukeaa pikapuolin. Isommista ja säännöllisimmistä varauksista pyydämme olemaan yhteydessä henkilökuntamme.

Lisätietoja

Business Meeting Park Oy
Kare Casals, toimitusjohtaja, 050 560 8760, etunimi.sukunimi (a) meetingpark.fi

Forum Fastighets Kb / Oy Forum Capita Ab
Björn Teir, toimitusjohtaja, 050 5535108, etunimi.sukunimi (a) forum.fi

Forum Fastighets Kb on suomalainen kiinteistöpääomarahasto. Rahastolla on 11 suomalaista kiinteistösijoittajaa jotka ovat sitoutuneet Forumkorttelin pitkäjänteiseen kehittämiseen. Rahastoa hallinnoi Forum Capita joka myös johtaa Forumin kauppakeskusta ja Forum Officen vuokraus– ja kehitystyötä sekä koko korttelin kiinteistöhallintoa. Rahaston omistuksessa on Forum korttelissa 6 kiinteistöä jossa yhteensä 32 000 m² toimistotilaa ja 38 000 m² myymäläpinta-alaa (kauppakeskuksen laajennuksen valmistuttua kesällä 2015).

Business Meeting Park Oy tarjoaa kokous-, koulutus-, etätyö- ja toimitiloja sekä niihin liittyviä palveluja (kuten videoneuvotteluja) keskeisimmillä sijainneilla ydinkeskustoissa. Vuosittain se tarjoaa 400 yritykselle puitteet mm. yli 3.200 kokous- ja koulutustilaisuudelle. Yksityisomistuksessa oleva yhtiö perustettiin vuonna 2010 Kainuun maakunnallisen elinkeinotoiminnan kehittämisyhtiö Kainuun Etu Oy:n Spin-Offina. Yhtiöllä on kaksi (2) toimipistettä Helsingin ydinkeskustassa.

Kategoria: Lehdistötiedotteet