REKRY: SIIVOOJA - myös vakituinen


Toiminnan kasvaessa etsimme lisää loistavia tyyppejä: Kokoaikainen Siivooja.

Kaikki toimipisteemme sijaitsevat keskusta-alueella ja ovat saavutettavissa kaikilla julkisilla kulkuvälineillä. Työajat (myös osa-aikaiset) sovitaan työntekijän mieltymysten ja mahdollisuuksien mukaan. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta loistava asenne kyllä!

T o i m e e n k u v a :

  1. SIIVOOJA; Toimeenkuvaan kuuluu toimipisteiden siisteyden ylläpitäminen ja kehittäminen, ensisijaisesti virka-ajan ulkopuolla esim. iltaisin ja viikonloppusin - aikataulu on melko vapaasti sovittavissa. 

T y ö e d e l l y t t ä ä :

Edellytämme aitoa palveluasennetta, luotettavuutta, tehokkuutta ja vastuullisuutta, sekä oma-aloitteisuutta. Työn vaihtelevuuden vuoksi organisointi- ja priorisointitaidosta, sekä joustavuudesta on merkittävää etua. Hakijoilta toivomme vähintään suomen ja englannin kielen hyvää hallintaa. Muu kielitaito on aina eduksi.

Työlläsi vaikutat merkittävästi asiakkaidemme viihtyvyyteen ja näin ollen olet erittäin tärkeässä asemassa yrityskuvamme toteutumiselle.

T a r j o a m m e :

Tarjoamme rennon, joustavan ja kannustavan ilmapiirin, erinomaisen ihanat työkaverit ja asiakkaat, sekä taatusti mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn ja mahdollisuuden verkostoitua.

  1. SIIVOOJAT; Tehtävät ovat joko koko- tai osa-aikaisia (tuntipohjaisia), joskin töitä pystyy tekemään melko hyvin halutun määrän esimerkiksi opiskelun ohella.

Business Meeting Park Oy tarjoaa kokous-, koulutus-, etätyö- ja toimistotiloja sekä niihin liittyviä palveluja (kuten videoneuvotteluja) keskeisimmillä sijainneilla ydinkeskustoissa. Vuosittain tarjoamme puitteet jo yli 9 000 kokous- ja koulutustilaisuudelle lähes 1 000 yhteisölle. Henkilökuntaa on noin 24 ja liikevaihto 2,5 miljoonaa euroa (enn.).

H a k e m u k s e t :

Valitettavasti emme ehdi vastata puhelintiedusteluihin. Tiedustelut ja kuvalliset hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.