Meeting Park - Palvelut

Uudistamme näitä sivuja parhaillaan. Pahoittelemme mahdollisia hetkellisiä häiriöitä. +358(0)105011501  / helsinki@meetingpark.fi 

Safe Harbor for Business

Ei vain tiloja, vaan korkeatasoista palvelua - luottamuksellisesti, ainoana Suomessa!

Nyt ilmainen Lapsiparkki Meeting Parkin asiakkaille!

Lapsiparkin tarkoitus on auttaa organisoimaan asiakkaittemme arkea. Tiedämme kuinka haastavaa voi olla liiketoiminnan hoitaminen lapsiarjen keskellä, ja siksi haluammekin tarjota lyhytaikaista lastenhoitoa kaikille sitä tarvitseville Meeting Parkin toimisto- ja kokousasiakkaille. Lapsiparkki on avoinna 1-8 vuotiaille terveille lapsille joka perjantai kello 8.00-16.00 ja enimmäismäärä on 4 lasta kerrallaan. Paikka tulee varata 5 arkipäivää ennen.

Keskity olennaiseen - säästä rahaa ja aikaa! Miksi matkustaa kun voi kokoustaa helposti, nopeasti, joustavasti ja turvallisesti aidon Full HD videoneuvottelun välityksellä. Meeting Park on Helsingin keskustan suurin palvelujen tarjoaja.

Kaikissa Meeting Parkin kokous-, koulutus-, tapahtuma- ja etätyötiloissa on valmius videoneuvotteluille ja webinaareille - myös monipisteneuvotteluna (useita osallistujia). Hinnat alkaa 10,- eurosta / tunti (alv 0%):

Olemme täyden palvelun tarjoaja, joten valikoimistamme löytyy peruskokoustarjoiluilujen lisäksi myös muita räätälöitäviä vaihtoehtoja esimerkiksi erikoistilaisuuksiin - kannattaa tiedustella lisää!

Sitovat tilaukset on tehtävä viimeistään viisi (5) arkipäivää ennen tilaisuutta ja tarkennukset henkilömäärään ja ruokavalioihin kolme (3) arkipäivää ennen tilaisuutta. Tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa mahdolliset ruokavaliotoiveet ja allergiat. Pyrimme toimittamaan tilauksia myös lyhyemmällä varoitusajalla, mutta tällöin pidätämme oikeuden periä pikatoimitusmaksun.

Olemme täyden palvelun tarjoaja, joten valikoimistamme löytyy peruskokoustarjoiluilujen lisäksi myös muita räätälöitäviä vaihtoehtoja esimerkiksi erikoistilaisuuksiin - kannattaa tiedustella lisää!

Kahvit, teet, virvoitusjuomat voi tilata myös paikan päällä. Muiden syötävien tarjoilujen osalta toivomme sitovia tilauksia viimeistään kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta, jotta varmistetaan esim. raaka-aineiden saatavuus. Tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa mahdolliset ruokavaliotoiveet ja allergiat. Pyrimme toimittamaan tilauksia myös lyhyemmällä varoitusajalla, joten aina kannattaa kysyä :-)