Tervetuloa kokouselämyksen uudelle tasolle!

Etsitkö inspiroivaa ja luovaa tilaa seuraavalle kokouksellesi? Meillä on ilo esitellä sinulle uusi luova kokoustila, jota asiakkaamme ovat meiltä toivoneet. Tämä tila on suunniteltu siis juuri sinua varten ja tarjoaa uudenlaista näkökulmaa kokoustamiseen.

well

Valoa ja avaruutta:

Kattoikkunat täyttävät tilan luonnonvalolla ja tuovat tunnelmaa kokoukseesi. Täällä voit kokea päivänvalon vaihtelut, kylpeä valossa, kuulla sateen ropinan ja nähdä lokkien lentävän.

Varustelu ja mukavuus:

Nojatuoleissa voit istua mukavasti ja rentoutua samalla, kun käsittelet tärkeitä asioita. Lähes 40 m2 huone tarjoaa riittävästi tilaa myös jaloitella, ja kokoustamaan mahtuu jopa 10 henkilöä.

Kokoustilassamme on moderni varustelu, joka takaa sujuvan kokouskäytännön. Voit käyttää liikuteltavaa 75 tuuman näyttöä ja langatonta internetyhteyttä. Meiltä saat kokoukseesi myös kaikki toivomasi tarjoilut, jotta voit pitää energiatason yllä pitkänkin kokouspäivän aikana.

Ihanteellinen sijainti:

Meeting Park OASIS sijaitsee keskeisellä paikalla loistavien julkisten liikenneyhteyksien varrella, Ruoholahden metroaseman talossa, mikä tekee siitä helposti saavutettavan kaikille osallistujille. Kaikki tilamme ovat lisäksi esteettömiä.

Tee seuraavasta kokouksestasi unohtumaton kokemus ja varaa luova kokoustila, jossa on kattoikkunat ja sohvat 10 hengelle.

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja varaa oma kokouksesi tai varaa itse ONLINE.