Jani KaarlejarviBusiness Meeting Park Groupin varatoimitusjohtaja ja perustajaosakas PhD Jani Kaarlejärvi on valittu Suomen Yrittäjien kansainvälisyysvaliokuntaan Helsingin Yrittäjien edustajana.

Suomen Yrittäjien hallitus on viimeisimmässä kokouksessaan (2.2.2018) vahvistanut valiokunnan jäsenyyden kaudelle 2018–2019. Kansainvälisyysvaliokunta toimii edunvalvonnan tukena yritysten kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä. Valiokunta käsittelee Suomen Yrittäjien kansainväliseen yhteistyöhön liittyviä kysymyksiä. Kaarlejärvi on valittu valiokuntaan Helsingin Yrittäjien edustajana. Valiokunta aloitti työskentelynsä 2.2.2018.

LISÄTIETOJA

Jani Kaarlejärvi, varatoimitusjohtaja 

etunimi . sukunimi (a) meetingpark.fi
010 5011 519

Business Meeting Park Group tarjoaa yrityksille monipuolisia operatiivisia tukikohtia ydinkeskustoissa – mahdollisimman helposti ja joustavasti 24/7. Tarjonta kattaa kokous-, koulutus-, etätyö- ja toimistotilat, sekä niihin liittyvät palvelut. Meeting Parkilla on vuosittain yli 20.000 varausta ja yli 1800 yritysasiakkaalla. Meeting Park on yksi alan nopeimmin kasvista yksityisestä yrityksistä Pohjoismaissa. Kuluvan vuoden liikevaihdon ennustetaan nousvan noin 4,2 miljoonaa euroon.