doleaHelsinkiläinen, kuitupohjaisia juomapillejä valmistava ja keväällä 2019 perustettu Dolea Oy on kerännyt Meeting Parkin tuella miljoonaluokan kansainvälisen kasvurahoituksen, kuten mm. Kauppalehti on uutisoinut 20.1.2020.

"Merkittävässä osassa on ollut Meeting Park, joka on tarjonnut meille sekä start-upin tarvitsemat sijoittajaverkostot, että tiimille kätevän tukikohdan aivan keskellä Helsinkiä. Vuoden Kasvun Open 2019 -voittajana kokous- ja tapahtumatilojen käyttö kasvaa entisestään tänä vuonna ja tarve on välillä ennalta-arvaamatonta – kaikkiin tilanteisiin on Meeting Parkissa aina löytynyt nopea ratkaisu. Ja myös sen vuoksi kasvavan Dolea-tiimin löytää jatkossakin Meeting Park Forumista." toteaa Dolea Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Mika Salomäki.

Täysin kierrätettävien juomapillien kansainvälinen kysyntä on ollut "huimaa" mm. Ruotsissa, Saksassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Myöhemmin julkistettavan sveitsiläisen sijoitusyhtiön kokonaisrahoituspaketin arvo on Salomäen mukaan neljä miljoonaa euroa, ja sillä vauhditetaan kansainvälistymistä entisestään.

Lisätietoja: www.doleastraw.com