Meeting Park laajentaa heiltä vuokrattujen tilojen vajaakäytön alivuokrauksen koskemaan kaikkia sen asiakkaita.

02 front smBusiness Meeting Park Oy haluaa yrittäjävetoisena yrityksenä osaltaan helpottaa vuokralaistensa mahdollisuuksia selvitä COVID-19 pandemian aiheuttamilta taloudellisilta haasteilta ja vuokrattujen tilojen vajaakäytöltä ja kustannuspaineilta.

Tämän vuoksi, Meeting Park on laajentanut jo vuonna 2014 rajoitetusti käyttöönotettua mahdollisuutta liittää Meeting Parkilta vuokrattuja tiloja (toimistoja, etätyöpisteitä ja kokoustiloja) Meeting Parkin tilavalikoimaan ja varausjärjestelmään edelleen alivuokrattavaksi vuokralaisen puolesta aikaperusteisesti. Tällöin vuokralainen voi tehostaa entisestään omaa tilakäyttöä ja supistaa omia kiinteitä kustannuksia, ja jopa ansaita omalla vajaakäytöllä olevilla työpiteillä ja huoneilla.

Vuokralaisen huoneiden ja työpisteiden alivuokrauksesta Meeting Park hyvittää 50% komission loppuasiakkaalta veloittamasta tuntivuokrasta kuukausittain jälkikäteen. Vuokralainen ei ole oikeutettu alivuokraamaan tilojaan itsenäisesti, vaan kaiken alivuokraukset tulee tapahtua Meeting Parkin toimesta.

Meeting Parkin kaikki tilat sijaitsevat joko nk. julkisella puolella kaikkien asiakkaiden ja vieraiden käytettävissä, tai suojatulla yksityisellä puolella, jonne on pääsy vain Meeting Parkin sopimusasiakkailla, jotka ovat mm. saman salassapitovelvoitteen piirissä.

Tarkempia tietoja antaa suoraan toimitusjohtaja Kare Casals, 010 5011 510, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.