Meeting Park lopettaa Forumissa 30.6.2021
Meeting Park FORUM siirtyy KLUUVIIN

Meeting Park lopettaa kauppakeskus Forumissa 30.6.2021Helsingin kauppakeskus Forumissa syksyllä 2014 avatut ja suuren suosion saavuttaneet Meeting Park FORUM ja CAMPUS kokous- ja toimistomaailmat lopettavat 30.6.2021. Uusi korvaava toimipiste avautuu KLUUVIN kauppakeskukseen syksyllä 2021.

Business Meeting Park Oy on tarjonnut jo vuodesta 2011 saakka yrityksille keskitetysti kaikki monipuoliset, juostavat ja luottamukselliset kokous-, koulutus- ja työtilat, sekä näihin liittyvät korkeatasoiset palvelut ympäri vuorokauden 24/7. Tänä aikana, Meeting Park on tarjonnut puitteet jo yli 75.000 tilaisuudelle, ja kauppakeskus Forumissa vuonna 2014 avatut toimipisteet ovat olleet 10.000 vuosittaisella varauksellaan Suomen suosituimpia kokousmaailmoja. Meeting Parkilla on yli 2.200 kotimaista ja kansainvälistä yritys- ja yhteisöasiakasta.

Viranomaisten rajoitustoimet mullistaneet palvelusektoria

Covid-19 pandemian seurauksena elinkeinovapautta rajoitettiin viranomaisten toimesta, mm. määräämällä kokouksille enimmäishenkilömääriä, ottamatta kuitenkaan huomioon esimerkiksi tilojen kokoa tai väljyyttä. Myös eri tahojen julkisuudessa esittämät toisistaan poikkeavat lausunnot, mielipiteet, suositukset ja kehotukset aiheuttivat lisää epätietoisuutta. Ilman ennustettavuutta toteutetut rajoitus- ja tukitoimet ovat kohdistuneet epätasa-arvoisesti, heikentäen ja vääristäen edelleen palvelualan yritysten toimintaedellytyksiä. Nämä ovat vaikuttaneet Meeting Parkin yhteistyökumppanien liiketoiminnan edellytyksiin mm. kauppakeskus Forumissa, jossa Meeting Parkin liiketoiminnan kannalta keskeinen korkeatasoinen palvelutarjonta on supistunut kriittisesti.

Meeting Park kehittyy

Business Meeting Park Oy perustettiin vuonna 2010 elinkeinoelämän omista tarpeista ja maakunnallisen elinkeinotoiminnan kehittämisyhtiön spin-offina. Näin ollen, yhtiö on viettänyt 10-vuotista Juhlavuottaan hyvin poikkeuksellisissa ja täysin ennakoimattomissa tunnelmissa. Yhtiö on koko historiansa ajan kasvattanut liiketoimintaansa täysin yritysasiakaslähtöisesti. Tämä on näkynyt mm. siinä, että edes Covid-19 rajoitusten ja poikkeusolojen aikana emme sulkeneet toimipisteitä tai irtisanoneet henkilökuntaa, vaan olemme palvelleet asiakkaitamme normaalisti ympäri vuorokauden, josta suuri kiitos kuuluu tietenkin meidän loistavalle ja ihanalle henkilökunnalle.

Pandemiaa edeltävä vuosi oli ollut jälleen kaikilla mittareilla yhtiön historia paras, joten on luonnollista, että poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta katse on pandemian jälkeisessä ajassa. Siksi olemme käynnistäneet laajoja toimenpiteitä, joilla turvataan, kehitetään ja vahvistetaan entisestään Meeting Parkin tarjoamaa korkeatasoista palvelua ja tarjontaa. Nämä tuo mukanaan muutoksia myös toimipisteiden sijainteihin, lukumäärään ja kokoon, jotka tulevat kasvamaan aivan lähiaikoina.

Meeting Park KLUUVI, Kluuvikatu 7 (avataan 9/2021)Meeting Park Forum ja Campus lopetetaan 30.6.2021

Olosuhteiden ja toimintaympäristön muutosten johdosta ja turvatakseen korkeatasoisen palveluliiketoiminnan jatkuvuuden, Meeting Park on päättänyt sulkea kauppakeskus Forumissa sijaitsevat toimipisteet nyt kesäkuun 2021 loppuun mennessä. FORUM (Mannerhemintie 20 B) ja CAMPUS (Yrjönkatu 29 C) toimipisteiden olemassa olevat kokous- ja toimistoasiakkaat saavat uudet korvaavat tilat, sekä jo olemassa olevista, että tulevista uusista Meeting Park -toimipisteistä.

Meeting Park jatkaa Kampissa ja laajentuu mm. kauppakeskus Kluuviin

Kampin kauppakeskuksen edessä, Sokos hotelli Presidentin talossa (Salomonkatu 5 C), jatkaa toimintaansa jo vuonna 2013 avattu ja syksyllä 2019 täysin saneerattu Meeting Park KAMPPI.  

Meeting Park KLUUVI, Kluuvikatu 7 (avataan 9/2021)Kluuvin kauppakeskuksen yhteyteen (Kluuvikatu 7) avataan syksyllä yli 1.700 m2 uusi korkean tason kokous- ja toimistomaailma Meeting Park KLUUVI. Tämä kolme (3) kerrosta käsittävä uusi toimipiste sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä, aivan Helsingin sydämessä, keskellä kaikkia korkeatasoisia liike-elämä palveluja, ravintoloita ja hotelleja.

Meeting Park on nyt myös laajentanut yhteistyökumppaniverkostoaan mm. pysäköintiin ja majoituspalveluihin liittyen. Lisätietoja saa henkilökunnaltamme.

Myös muita uusia Meeting Park ® konseptilla ja lisenssillä toimivien vieläkin suurempien toimipisteiden julkistuksia on tulossa lisää lähiaikoina.

Pandemian aiheuttamista haasteista huolimatta, Meeting Park on palvellut yritysasiakkaitaan yhtäjaksoisesti ympäri vuorokauden 24/7 jo yli 10 vuoden ajan, ja osoittanut tänä aikana palvelukonseptinsa vahvuuden ja joustavuuden mukautua myös toimintaympäristön häiriöihin ja muutoksiin, aina asiakaspalvelu edellä. Nyt on aika viedä toimintaa seuraavalla tasolle, yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tervetuloa mukaan. 

Lisätietoja antaa mm. toimitusjohtaja Kare Casals, +358 (0)10 5011 510, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.