Suosittu kokous- ja toimistomaailma Meeting Park on avannut uuden edustustason toimipisteen aivan Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa KLUUVISSA, osoitteessa Kluuvikatu 7.

Kolmessa (3) kerroksessa sijaitseva korkean edustustason kokous- ja toimistomaailma Meeting Park KLUUVI hyödyntää kiinteistön monipuolista ravintolatarjontaa ja erinomaista sijaintia Helsingin ydinkeskustassa.

- Meeting Parkin korkeatasoiselle yritysasiakaskunnalle KLUUVI on aivan täydellinen sijainti; suoraan hisseillä pääsee Kluuviin ravintolamaailmaan ja parkkihalleihin, Metroon ja ratikkaan lähes ulko-ovelta, ja ympärillä sijaitsee kaikki liike-elämän palvelut ja hotellit, toteaa Meeting Parkin toimitusjohtaja Kare Casals.

- Olemme iloisia, että Meeting Park tuo kattavan palvelunsa Kluuviin tarjoten näin kiinteistön muille vuokralaisille sekä lähialueen toimistokäyttäjille ja businessmaailman edustajille korkeatasoista kokoustamis- ja seminaaritilaa huikealla osaamisellaan. Meeting Park konseptin yhdistäminen Kluuvin muuhun tarjontaan luo synergiaa talon käyttäjien kesken luoden erityisen palvelukokonaisuuden asiakkaille koko Kluuvia ajatellen, kertoo Cavendon Leasing Manager Mira Värtö.

Täysin saneerattujen toimisto- ja etätyötilojen lisäksi tarjolla on peräti 17 erilaista turvallista kokous- ja koulutustilaa jopa 80 henkilölle, sekä iso tapahtumatila jopa 150 henkilön asiakastilaisuuksille. Kaikissa moderneissa edustustason tiloissa on valmiudet mm. videoneuvotteluille ja nettilähetyksille.

Meeting Park panostaa tulevaisuuteen ja isompiin toimipisteisiin

Meeting Park on päättänyt hyödyntää vahvuutensa ja panostaa pandemian jälkeiseen tulevaisuuteen keskittämällä toimintaansa entistä isompiin korkeatasoisiin toimipisteisiin. Pandemiaa edeltävät vuodet olivat Meeting Parkille jatkuvan kannattavan kasvun aikakautta, ja pandemian aiheuttamista haasteista huolimatta, Meeting Park on palvellut yritysasiakkaitaan yhtäjaksoisesti edelleen ympäri vuorokauden 24/7. Meeting Park on tarjonnut Helsingissä puitteet jo yli 80.000 asiakastilaisuudelle, ja on muun muassa kokousmäärissä mitattuna Suomen suurimpia toimijoita.

Meeting Parkin kokonaispinta-alaa kasvaa Helsingissä kuluvana vuonna lähes 10.000 m2, jonka myötä normaalin vuosiliikevaihdon ennustetaan nousevan 7–8 miljoonaan euron luokkaan, kannattavuuden kasvaessa entisestään. Meeting Parkilla on toimipisteet Helsingissä metroasemien välittömässä läheisyydessä Kluuvissa, Kampissa ja Ruoholahden metroaseman kiinteistöön nyt toukokuussa avautuva ainutlaatuinen 6000 m2 kokous- ja tapahtumakeskus Meeting Park OASIS.

Lisätietoja antavat:

Business Meeting Park Oy
Kare Casals, toimitusjohtaja
Puhelin: +358105011510
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
LinkedIn: www.linkedin.com/in/casals 

Cavendo Ab
Mira Värtö, Leasing Manager
Puhelin: +358 50 430 3120
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Linkit:

Internet: www.meetingpark.fi 
Twitter: @meetingpark
Facebook: www.facebook.com/MeetingPark 
LinkedIn: www.linkedin.com/company/business-meeting-park-ltd 

Internet: www.kluuvi.fi 
www.cavendo.se 

Business Meeting Park Oy on yksityinen suomalainen kasvuyhtiö, joka on tarjonnut jo vuodesta 2011 saakka yrityksille keskitetysti kaikki monipuoliset, juostavat ja luottamukselliset kokous-, koulutus- ja työtilat, sekä näihin liittyvät korkeatasoiset palvelut ympäri vuorokauden 24/7. Tänä aikana, Meeting Park on tarjonnut puitteet jo yli 80.000 tilaisuudelle, ja on mm. kokousmäärissä mitattuna Suomen suurimpia toimijoita. Yhtiöllä on yli 2.400 kotimaista ja kansainvälistä yritys- ja yhteisöasiakasta. Meeting Park on Valtiohallinnon kokous- ja tapahtumapaikkojen puitesopimustoimittaja (Hansel). Toimipisteet sijaitsevat Helsingin Kluuvissa, Kampissa ja Ruoholahdessa.

Cavendo Ab on Tukholmassa ja Helsingissä toimiva itsenäinen kiinteistövarainhoitoyritys. Cavendo toimii paikallisena kumppanina institutionaalisille sijoittajille.